İzmir Oyun Festivali 2021 programı detayları ortaya çıktı. İzmir Oyun Festivali 2021 nerede? Sorusu yanıt buldu. Avrupa ve Ortadoğu’nun ilk ve en büyük Oyun ve E-spor Festivali olan İzmir Oyun Festivali 2021, 24-26 Eylül tarihleri arasında İzmir Yeni Fuar Alanı'nda yapılacak. Festival bilet fiyatı 30 TL’den satılıyor.

Fuar İzmir’de 24 Eylül 2021 Cuma günü başlayacak olan İzmir Oyun Festivali 2021 etkinliği, aile boyu sınırsız eğlence keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. Geleneksel sokak ve çağımızın dijital oyunlarının bir arada olduğu festivalde, her yaştan katılımcıyı ve misafiri farklı deneyimler ve bir çok sürpriz bekliyor.

Türkiye’de ilk kez körebe, sek sek, misket gibi geleneksel sokak oyunları ve VR deneyim alanı, cosplay yarışmaları, E-spor gibi popüler dijital oyun turnuvaları, İzmir Oyun Festivali’nde tek bir çatı altında olacak. Türkiye’nin en büyük oyun festivali, ülkenin dört bir yanından kadın, çocuk, erkek 30 binin üzerinde oyun severi, İzmir Yeni Fuar Alanı'nda ağırlayacak. Festivalin günlük açılış saati 10:00, kapanış saati ise 18:00 olacak.

12 yaş üzerindeki ziyaretçiler tek başlarına fuar alanına giriş yapabilirler. 12 yaş altı ziyaretçilerin fuar alanına giriş yapabilmeleri için yanında 18 yaş ve üzerinde refakatçi olması gerekmektedir. Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirler etkinlik alanına kabul edilemeyecek. Ziyaretçilerin alana maske ile gelmesi zorunludur. Covid-19 önlemleri gereği etkinliğe girişte, aşı olmayan kişilerin HES kodu üzerinden maksimum 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacak. Kişi hastalığı geçirmemiş, aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise etkinliğe katılmasına müsaade edilmeyecek.

Etkinlik, sosyal mesafe kurallarına uygun olacak şekilde gerçekleşecek. Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasak olacak. Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasak. Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekiyor. 0-6 yaş ücretsiz, 6 yaş üzeri bilete tabi olacak. 14 yaş altı katılımcıların festival alanına ebeveynleri ile katılması gerekmektedir.

İzmir Oyun Festivali 2021 programı

  • E-spor Turnuvaları
  • Mobil Oyun Alanları
  • Vr Deneyim Alanları
  • Pc Oyun Alanları
  • Konsol Oyun Alanları
  • Retro Oyun Alanları

İzmir Oyun Festivali 2021 nerede?

İzmir Oyun Festivali 2021 İzmir’in Gaziemir ilçesindedir. Zafer Mahallesi’nde kurulu olan Fuar İzmir, birçok ulusal ve uluslararası fuara ev sahipliği yapmaktadır. İzmir Oyun Festivali 2021 etkinliği için İzmir’in farklı noktalarından servis kaldırılacaktır.

İzmir Oyun Festivali 2021 servis yerleri ve saatleri

İzmir Oyun Festivali 2021 servis yerleri Balçova, Bayraklı, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Konak ve Narlıdere ilçeleridir. İlçe Merkezleri Servis Saati: 10.00 - 13.00, Fuar Yeri - İlçe Merkezleri Servis Saati: 18.30 - 20.30’dur.

son dakika izmir haberleri