Mağazalar, özellikle günümüzde en sık ziyaret ettiğimiz alanlardan biridir. İhtiyaç olmasa dahi mağazaları gezmek neredeyse hobi haline gelmiştir. Diğer yandan da birçok mağaza ve butik vardır. Yeni açılmaya da devam etmektedir. Durum böyle olunca da diğerlerinden daha çok tercih edilmek ve müşteri portföyünü genişletebilmek için mağazalar ürün kalitesine, fiyata ve mağaza düzenine önem vermelidir.

Bunun için en önemli detaylardan biri de askılık sistemleridir. Askılık çeşitlerinin tercih edilmesi oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur. Doğru kıyafetlere göre doğru askılıklar tercih edilmelidir ki kıyafetlerin modelleri tam ve doğru olarak görünsün. Aynı zamanda mağaza dizaynına uygun olarak da yerleştirilmeli ve renk tercihi yapılmalıdır.

Bu sayede hem müşteri sayısında artış olur hem de rakip firmalara göre daha fazla satış yapmış olursunuz. Bunun için kaliteli ve modern tasarıma firmalar tercih edilmelidir. Master Raf da bu firmalardan biridir. Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyeti ön planda olan çalışma anlayışı sayesinde sektörde hızla yer edinmiştir.

Askılık Çeşitleri Nelerdir?

Mağaza askılık çeşitleri konusunda oldukça fazla seçenek vardır. Bunlardan mağaza yapınıza ve sunduğunuz ürünlere uygun olan askılık modellerini tercih edebilirsiniz. Ahşap kaplama askılıklar, lake boyalı askılıklar, dikey askılıklar, panel sistemli askılıklar ve desenli askılıklar en çok tercih edilen askılık modellerindendir. Dikme askılıklar da en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. En popüler olarak tercih edilen ve en kullanışlı olan model ise dikey askılıklardır.

Askılık kullanımının bu kadar ön planda olmasının sebebi hem düzeni sağlaması hem de ürünleri de sergilemede başarılı olmasıdır. Elbette bunun için doğru kıyafetlerin doğru askılıklarda tercih edilmesi önemlidir. Bu çeşitler aynı zamanda renk imkanı da sunduğu için mağazanıza en uygun rengi olan askılıkları tercih edebilirsiniz. Tamamen mağazanıza ve sizin zevkinize bağlıdır.

Mağazalara Göre Askılık Çeşitleri

Giysilere Göre Askılık Çeşitleri Nelerdir?

Mağaza askılık modelleri tercih edilirken en çok dikkat edilmesi gereken konu askılıkların hangi kıyafetlerde kullanılacağıdır. Örneğin uzun elbiselerin asılacağı mağaza askılık sistemleri kısa ve dar olmamalıdır. Çünkü o zaman elbiselerin tam halini boydan görmek zorlaşır.

Bu da daha az müşterinin ilgisini çekmesine sebep olacağı için satış konusunda da yarar sağlamaz. Ya da ayakkabıların tercih edileceği reyon panel sisteme sahip olan küçük bölmelerden oluşan askılıklar olabilir. Aynı şekilde takı ya da benzeri aksesuar ürünleri de bu panel sistemlerinde tercih edilebilir.

Doğru Askılık Çeşidinin Faydası Nedir?

Master Rafta yer alan tüm raflar ve askılıklar, dilediğiniz ölçüde yapılabileceği için daha geniş raflar ya da daha dar raflar yaptırmanız da mümkündür. Hem kaliteli hem de modern tasarım raf sistemleri sayesinde mağazanızın havasını değiştirebilirsiniz. Askılık seçiminin doğru yapılması önemlidir. Çünkü bu sayede ürünler daha sağlıklı teşhir edilir. Mağaza askılık sistemleri sayesinde müşteriler daha çok ürününüzü fark edecek ve bu sayede daha çok satış yapma imkanı yakalayacaksınız.

Doğru askılıklarda tercih edilmiş kıyafetler, görünüm olarak da mağazada bir bütün ve uyum sağlayacaktır. Bu da sektörde diğer mağazalardan da daha fazla tercih edilmenizi sağlayacağı için önemli bir detaydır. Askılık sistemleri yerine büyük sepetlerde ya da tezgahlarda ürün sergilemeniz hem kıyafetlerin dağılıp kırışmasına sebep olacak hem de kolay fark edilmemesine sebep olacaktır. Tüm bunlar göz önünde bulundurularak tercih yapılmalıdır.

Hangi Askılık Tercih Edilmelidir?

Askılık tercih ederken hangisini tercih edeceğiniz önemlidir. Tercih ederken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli konu tercih edeceğiniz ürüne göre olmasıdır. Ölçüleri, mağazanıza uygun olarak yapılır.

Dikey askılıklarda kıyafetleri askıda dik şekilde sergileyebilirsiniz. Hem kırışmaması hem de sergilenmesinin daha kolay olması açısından önemlidir. Dükkan Askı Sistemleri ve raf sistemleri tercih edilirken model kadar renk de önemlidir. Genelde kaplama olan renklerin, mağazanıza uygun olarak tercih edilmesi önemlidir.

Ceketler, kabanlar ve benzer diğer ürünler de dikey raflarda daha kolay ve şık sergilenir. Bu sayede katlanarak kaldırıldığında görülmeyecek modeller görülebilir. Bu da mağazanın popülerliğini arttırır ve satışların da artmasını sağlar. Tüm bu avantajlara sahip olabilmek için kaliteli raf ve mağaza askı sistemleri yapan firmalarla çalışılmalıdır. Bu sayede hem siz memnun kalırsınız hem de müşterilerden de aynı memnuniyeti alırsınız.

Mağazalara Göre Askılık Çeşitleri

Sonuç

Mağazalarda kullanılan askılık sistemleri son derece önemlidir. Hem ağırlık kaldırabilecek kadar güçlü olmalı hem de modern olmalıdır. Bunun için de kaliteli firmalardan askılık sistemleri tercih edilmelidir. Tozu belli etmemeli, çizilmeli ve modern olmalıdır. Tam da bu şekilde hizmet veren firmalardan biri de Master Raftır.

Sektöre girdiğinden beri başarılı işler yapan ve bu sayede sektördeki yerini sağlamlaştıran firma, mağaza askılık sistemlerinde de oldukça başarılıdır. Beğendiğiniz modeli mağazanıza uygun ölçülerde yaptırabilirsiniz. Güler yüzlü çalışanı, anlaşılabilir web sitesi ve kolay iletişim imkanı sayesinde tercih edenleri de memnun bırakmaktadır.

Mağaza dizaynınızı değiştirmek ve yenilemek istiyorsanız ya da yeni bir mağaza açacaksanız siz de Master Rafı tercih edebilirsiniz. Hem görsel olarak hem de kalite olarak memnun kalacağınız bir firma olan Master Raf, müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutar. Müşterilerinin ne isteyeceğini bilerek ve son gelişmeleri de takip ederek müşterilerine her zaman son kalite ve yeni ürünler sunar. Siz de mağazanıza askı sistemleri yaptıracaksanız Master Rafa bakmadan karar vermeyin.