Masterchef yarışmacılarından Batuhan, geçtiğimiz hafta Suna, Kıvanç ve Yasin'le birlikte eleme potasına kalmış ancak elenmeden kurtulmuştu. Haftanın eleneni Suna olmuş ve Masterchef Batuhan yarışmaya devam etmişti. Elenmekten kurtularak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Masterchef Batuhan Bayır'ın kim ve nereli olduğu, boyu, burcu ve yaşı merak konusu haline geldi. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan ve şeflerin ara ara övdüğü Masterchef Batuhan Bayır'la ilgili tüm detaylara, haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF BATUHAN KİMDİR?

Masterchef yarışmacılarından Batuhan Bayır, uzun süre İstanbul'da çalıştı. Bir dönem İzmir'e gelen ve kariyerini Alaçatı'da sürdüren Masterchef Batuhan, daha sonra yeniden İstanbul'a dönme kararı aldı. Kariyerine yön veren isimlerin bugüne dek beraber çalıştığı kişiler olduğunu kaydeden Batuhan Bayır, yarışmadaki hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Masterchef'e kendisini sınamak için katıldığını dile getiren Batuhan Bayır, yarışmanın iddialı isimlerinden biri haline geldi.

MASTERCHEF BATUHAN NERELİ?

Masterchef Batuhan İstanbulludur. Öğrenim hayatını İstanbul'da tamamlayan Batuhan Bayır, bir dönem İzmir'e geldik ancak yeniden memleketine döndü. Deniz ürünleri kullanmayı seven ve yarışma dışındaki hayatında sık sık deniz ürünlerini kullanarak yemek yapan Masterchef Batuhan'ın bu konuda uzmanlaştığı ifade ediliyor.

MASTERCHEF BATUHAN BOYU - KİLOSU

Bazı kaynaklarda Masterchef yarışmacılarından Batuhan Bayır'ın boyunun 1,82 boyunda olduğu ifade ediliyor. Batuhan Bayır'ın kilosunun ise 78 olduğu belirtiliyor.

MASTERCHEF BATUHAN YAŞI

İstanbul'da 1997 yılında doğan Masterchef Batuhan, 22 yaşındadır.

MASTERCHEF BATUHAN BURCU

Masterchef Batuhan Bayır'ın doğum tarihi ile ilgili net bir tarih bulunmaması nedeniyle burcu bilinmiyor.

MASTERCHEF BATUHAN ELENDİ Mİ?

Masterchef Batuhan'ın elenip elenmediği sorusunun yanıtı ise "Hayır". Batuhan, yarışmaya devam ediyor.