Masterchef yarışmasında heyecan devam ediyor. Haftanın yeni bölümleri pazartesi günüyle birlikte başlarken bugün de yeni bölümler tv8 ekranlarında olacak. Yarışmada bu sezon jüri görevini üstlenen ve daha önce yemek programlarından da tanınan Danilo Zanna'nın eşi merak konusu oldu. 2012 yılında Danilo Zanna ile evlenen Tuğçe Demirbilek'in kim ve nereli olduğu, ne iş yaptığı, yaşı ve burcu merak ediliyor. Peki Tuğçe Demirbilek kimdir? Detaylar haberimizde...

Masterchef Danilo'nun eşi TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek, 1981 yılında Giresun'da doğdu. Baba tarafından Giresunlu olduğu ifade edilen Tuğçe Demirbilek'in Giresun'un hangi ilçesinde doğduğuyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. İstanbul'da Danilo Zanna ile tanışan ve 2012 yılında evlenen Tuğçe Demirbilek, 1 yıl sonra oğulları Zeno Tibet'i dünyaya getirdi.

masterchef danilo zanna restoranı nerede, eşi kim

Masterchef Danilo'nun eşi TUĞÇE DEMİRBİLEK KAÇ YAŞINDA

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek 38 yaşındadır.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli? Ne iş yapıyor

Masterchef Danilo'nun eşi TUĞÇE DEMİRBİLEK NERELİ

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek'in Giresun'da doğduğu ve aslen Giresunlu olduğu kaydediliyor.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli? Ne iş yapıyor

Masterchef Danilo'nun eşi TUĞÇE DEMİRBİLEK NE İŞ YAPIYOR

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek'in ne iş yaptığıyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte Tuğçe Demirbilek'in Instagram hesabında yoga ile ilgilendiği paylaşımlar bulunuyor.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli? Ne iş yapıyor