İzmir'in en önemli öğretim kurumları arasında yer alan BİLFEN okulları, İzmir'in dışında Türkiye'nin birçok yerinde hizmet vermeye devam ediyor. 15 lise, 17 ilkokul, 15 ortaokul ve 30 anaokulu bulunan BİLFEN okullarının yeni yıl kayıtları, açıldığı gün kısa süre içinde kapanmıştı. Bazı veliler, öğrencilerini BİLFEN'e kayıt ettirebilmek için geceden sıraya bile girmiş, kayıtlar açıldıktan 1,5 saat sonra kontenjan dolmuştu. Çocuklarını BİLFEN'e kayıt ettirmek isteyen veliler ise BİLFEN okullarının fiyatlarını merak ediyor. BİLFEN, kısa süre önce resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2021 / 2022 eğitim-öğretim yılı ücretlerini duyurmuştu. Peki BİLFEN İzmir fiyatları ne kadar? Cevabı haberimizde...

BİLFEN İZMİR FİYATLARI 2021 - 2022

BİLFEN'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 2021-2022 yılı için ücretler şu şekilde belirlenmişti:

  • 1,2,3 ve 4. sınıflar: 67,260.00 TL + KDV
  • 5,6,7 ve 8. sınıflar: 68,820.00 TL + KDV
  • Yemek: 7,900.00 ₺ + KDV
  • 9,10,11 ve 12. sınıflar: 51,400.00 TL + KDV
  • Yemek: 6,600.00 TL + KDV
  • Not: Öğretim ve yemek ücretlerinde KDV %8'dir.

Çocuklarını BİLFEM'e kaydetmek isteyen veliler, yemek ücreti de ödüyor. Rakamların toplamı üzerinden ise yüzde 8 Katma Değer Vergisi (KDV) ödeniyor.

BİLFEN'in Güzelbahçe ve Bornova'da ilkokulları eğitim vermeye devam ediyor.

BİLFEN'in resmi internet sitesinde yapılan açıklamada okulun diğer okullardan farkı olarak şu ifadeler kullanılıyor:

BİLFEN İzmir fiyatları, fiyat listesi 2019 - 2020

"Olağanüstü bir eğitim-öğretim ortamı,

En son teknoloji ile donatılmış sınıf ve laboratuvarlar,

Sınıf duvarlarının  dışına taşınmış duvarsız öğretim projeleri

Güçlü müfredat,

Motive eden öğretmen kadrosu,

Çok yönlü zenginleştirilmiş ve derinleştirilmiş sayısal, sözel ve sanatsal programlar,

Geniş kapsamlı spor dersleri,

Karakter eğitimi ile harmanlanmış, sıra dışı  bir program ile karşılaşacaksınız.

Bilfen’e özgü farklılaştırılmış öğretme stratejileri, öğretmenlerin güçlü liderlik etme arzusu, öğrencinin öğrenme stili, mizacı, güçlü yönü ve ilgi alanıyla birleştiğinde, olağanüstü eğitim - öğretim ortamının çocuğunuzun  üzerindeki olumlu etkisini hemen hissedeceksiniz. Müfredat üstü çalışmalar, projeler, kültürel deneyimler ve eğlenceli, öğretici araştırma ve inceleme gezileri ile çocuğunuz dokunarak, deneyimleyerek ve severek öğrenmenin tadına varacak. Bilfen’i daha yakından tanıdığınızda bizi gerçekten sıra dışı yapan şeyleri keşfedeceksiniz."

BİLFEN KİMİN?

BİLFEN okullarının sahibi, Osman Öztürk'tür. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü'nden mezun olan Osman Öztürk, öğretmenlik hayatına 1972'de ara verdi ve Öztürk Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'ni kurdu. BİLFEN markasını Türkiye'nin en önemli okullarından biri haline getiren Osman Öztürk'ün şu an 80'e yakın eğitim kurumu bulunuyor.

izmir'in en büyük şirketleri listesi