İzmir’in Menderes ilçesine bağlı turistik Gümüldür Mahallesi’nde bulunan tatil ve eğlence mekanları araştırılmaya devam ediyor. İzmir Gümüldür aquapark Yalı Castle fiyatları 2021 detayları merak ediliyor. Menderes Gümüldür aquapark giriş ücreti 2021 nedir, Gümüldür aquapark nerede, Gümüldür aquapark yol tarifi sorularının yanıtları ortaya çıktı. Her şey dahil sistemi ile çalışan Gümüldür aquapark tesislerinde, giriş ücretini ödeyenler kapanışa kadar doyasıya eğlencenin tadına varıyor. Birbirinden eğlenceli havuz oyunlarından renkli yarışmalara, aerobik ve aktivitelerden animasyon gösterilerine, her yaştan insana hitap eden etkinlikler gün boyu devam ediyor.

İzmir Gümüldür aquapark Yalı Castle tesislerinde ayrıca yiyecek ve içeceğe ekstra ücret istenmiyor. Hepsi giriş fiyatına dahil oluyor. Fiyata sadece havuz değil, tesise bağlı olan özel mavi bayraklı kumsal ve deniz de dahil. Dileyenler deniz keyfini de sürebiliyor. Tesis 19 dönüm arazi üzerine kurulmuş. Çocuklar ve yetişkinler için havuzlar, jakuzili havuz, farklı yüksekliklerden kayılabilecek şekilde dizayn edilmiş kaydıraklar tesiste yer alıyor. Bu kaydıraklar ayrıca hem açık hem de kapalı tüplerden oluşuyor ve 18 farklı çeşitle müşterilere hizmet veriyor.

Gümüldür aquapark tesisinde ayrıca farklı yapay dalgalar üretebilen dalga havuzu da bulunuyor. Okyanus dalgaları ile boğuşmak ve adrenalin seviyesini yükseltmek isteyenler için birbirinden farklı seçenekler tesiste yer alıyor. Hem çocuklar, hem de yetişkinler için birçok eğlence seçeneği bulunuyor. Gümüldür aquapark tesislerinde Kids Club, Body Slides, Multislide, Tube Frefall, Kamikaze, Rafting Slide, Black Hole, Space Tunnel, Hill Slide ve Bugi Bugi adını taşıyan kaydıraklarda gün boyu eğlence devam ediyor. Ayrıca İzmir’in her yerinden ve her gün ulaşım servis imkanı da bulunuyor. İzmir’den Gümüldür aquapark tesislerine Karşıyaka, Bornova, Buca, Gaziemir, Bayraklı, Üçyol ve Şirinyer servisleri müşterileri en hızlı şekilde taşıyor.

Gümüldür aquapark Yalı Castle fiyatları 2021 giriş ücreti Gümüldür aquapark nerede yol tarifi

Gümüldür aquapark Yalı Castle fiyatları 2021

  • Yetişkin (2008 ve öncesi doğumlular): 135 TL (hafta içi ve cumartesi günleri)
  • İndirimli (2009 – 2014 arası doğumlular): 90 TL (hafta içi ve cumartesi günleri)
  • Çocuk (2015 ve sonrası doğumlular): Ücretsiz
  • Yetişkin (2008 ve öncesi doğumlular): 160 TL (pazar, bayram, resmi tatil günleri)
  • İndirimli (2009 – 2014 arası doğumlular): 100 TL (pazar, bayram, resmi tatil günleri)
  • Çocuk (2015 ve sonrası doğumlular): Ücretsiz

İzmir Gümüldür aquapark giriş ücreti 2021

İzmir Gümüldür aquapark giriş ücreti 2021 hafta içi ve cumartesi günleri yetişkinler için 135 TL’dir. Yetişkin sınıfına girenlerin 2008 ve öncesi doğumlu olması gerekiyor. 2009 ve 2014 arası doğumlular ise indirimli fiyat olan 90 TL’den tesise girebiliyor. 2015 ve sonrası doğumlu olan çocuklar Gümüldür aquaparka ücretsiz alınıyor. Bunun için kimlik ibrazı yeterli oluyor. Pazar günleri, bayram ve resim tatil günlerinde ise fiyatlar artış gösteriyor. Yetişkinler 160 TL, indirimli olanlar 100 TL giriş ücreti ile tesise giriyor.

İzmir’den gidiş dönüş servis hizmeti alanlar için 35 TL ekstra ücret talep ediliyor. Giriş biletleri online olarak alınabiliyor. Servis ücretleri ise servis aracında ödeniyor. İzmir’in her yerinden Menderes Gümüldür aquapark Yalı Castle tesislerine servis gidiyor. Tesis rezervasyonu için 0232 439 0 333, 0232 341 55 99, 0532 666 98 45 numaraları, servis rezervasyon için ise 0532 246 49 56, 0232 439 0 333 numaraları ile irtibat kurulabilir. Gümüldür aquapark girişlerinde aile uygulamasının başlatıldığı ve damsız giriş yapılmadığı tesis tarafından duyuruldu. Ayrıca bir süre dalga havuzunun, yağmur pistinin ve jakuzi havuzunun hizmet dışı kaldığı da bilgilendirmede yer aldı.

Gümüldür aquapark Yalı Castle fiyatları 2021 giriş ücreti Gümüldür aquapark nerede yol tarifi

İzmir Gümüldür aquapark Yalı Castle tesislerinde 10.30 ile 11.30 arasında hoş geldiniz ikramları sunuluyor. Atıştırmalık olarak pide çeşitleri yer alıyor. Tesiste öğle yemeği 12.00 ile 15.30 saatleri arasında ve her çeşit yemekten sınırsız olarak veriliyor. Öğle yemeğinde köfte veya tavuk nugget çeşitlerinden biri, hamburger, patates tava, farklı soslarla yapılan makarna ve spagetti çeşitlerinden birisi ile tatlı ve tavuk döner seçenekleri sunuluyor. 15.30 ile 17.00 arasında snack servisi başlıyor. Bu serviste lokma yer alıyor. Saat 10.00 ile 17.30 arasında ise sınırsız olarak alkolsüz içecekler sunuluyor. Öğle yemeği ile birlikte su, soda, çay, nescafe, meyve suyu çeşitleri ve gazlı meşrubat çeşitleri servis ediliyor.

  • Tesiste ayrıca şemsiye, bot ve şezlong hizmeti de veriliyor
  • Hava ve deniz müsait olduğunda 11.00 ile 17.00 arasında plaj çıkışına izin veriliyor
  • Plaj ve su voleybolu da oynanabiliyor
  • Tesiste ayrıca soyunma kabinleri, soyunma dolapları ve duşlar da yer alıyor
  • Her türlü sağlık sorunu için revir hazır bekliyor
  • Soyunma dolabı 10 TL ücret ile kullanılabiliyor
  • Cankurtaran yeleği ise 25 TL fiyat ile kullanılıyor
  • Tesiste dondurma ayrıca ücretlendiriliyor
  • Emanet kasa için 5 TL ödeniyor
  • Fotoğraf çekimi ve doktor hizmeti de giriş ücreti dışında ücretlendiriliyor.

Gümüldür aquapark nerede yol tarifi

İzmir Gümüldür aquapark Menderes ilçesindedir. İzmir Gümüldür aquapark Yalı Castle tesisleri yol tarifi detayları ise şöyle; tesis İzmir merkezine 50 kilometre, Adnan Menderes havaalanına 35 kilometre mesafede bulunuyor. Tesisin tam adresi Gümüldür Atatürk Mahallesi, Sahil Caddesi, No: 47 Menderes İzmir’dir.

Gümüldür Aquapark Yalı Castle hakkında tüm ayrıntılar için tıklayın: gumulduraquapark.com.tr