Başka Bir Tarım Mümkün sloganı ile açılan İzmir Halkın Bakkalı’nda şu ana kadar siparişi alınan paket miktarları da belli oldu. Paket 1’den 6713 adet, Paket 2’den 7002 adet ve İftar Sofrası Paketi’nden 156732 kişi sipariş aldı. İzmir’de “Biz Varız” kampanyasına internetten de destek olunabiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirlilerin web sitesi ya da mobil uygulama aracılığı ile Halkın Bakkalı’ndan satın aldıkları gıda yardım paketlerini İzmir’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. İzmir Halkın Bakkalı nerede? İzmir Büyükşehir Belediyesi Halkın Bakkalı adresi neresi? Soruları yanıt buldu. Kemeraltı’nda olan Halkın Bakkalı’nın fiyat listesi de ortaya çıktı.

İZMİR HALKIN BAKKALI NEREDE? ADRESİ VE BİLGİLERİ

İzmir Halkın Bakkalı Kemeraltı Balıkçılar Meydanı’nda bulunuyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından açılışı yapılan İzmir Halkın Bakkalı’ndan satın alınan paketler Kültürpark 3 No’lu Holde bulunan lojistik merkezine teslim ediliyor ve buradan ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

izmir büyükşehir belediyesi yardım paketi başvurusu 2021

İZMİR HALKIN BAKKALI FİYAT LİSTESİ

İzmir Halkın Bakkalı Paket 1’in içinde 2 litre Ayçiçek Yağı, 1 kilogram Osmancık pirinci, 1 kilogram fasulye, 1 kilogram nohut ve 2 kilogram un var. Paket’in fiyatı ise 63,75 olarak duyuruldu. Paket 2’nin içinde 2 liste Ayçiçek Yağı, 1 kilogram Osmancık pirinci, 1 kilogram nohut, 1 kilogram fasulye, 2 kilogram un, 500 gram çay, 220 gram 2 adet çiçek balı, 500 gram 2 adet siyah zeytin ve 1 kilogram tam yağlı beyaz peynir var. Paket 2’nin fiyatı ise 134,00 TL olarak duyuruldu. İki Kişilik İftar Sofrası Paketi’nde ise Tarhana çorbası, Urla kavurması, bulgur ya da pirinç pilavı veya makarna, hurma, siyah ve yeşil zeytin ile bal, reçel ve ekmek var. 2 kişilik menünün fiyatı ise 20,00 TL olarak duyuruldu.

son dakika izmir haberleri