İzmir Karşıyaka özel hastaneler listesi 2021 adres ve telefon bilgileri ortaya çıktı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü verilerine göre Karşıyaka ilçesinde özel hastane statüsünde faaliyet gösteren 2 yer var. Karşıyaka Özel Göz Hastanesi ve Karşıyaka Özel Medical Park İzmir Hastanesi özel hastaneler kapsamında faaliyet yürütüyor. Karşıyaka Göz Hastanesi Yalı Mahallesi’nde faaliyet gösteriyor. 2005 yılında Op.Dr. Ömer Seymenoğlu tarafından kurulan hastane 6 katlıdır. Hastanede 5 Poliklinik odası, 3 Tetkik Odası, 1 Ameliyathane ve 1 Excimer Lazer bölümü, 1 Acil, 4 Hasta odası ve 10 yatak kapasitesi bulunuyor. İzmir’in 2 göz hastanesinden biri olan Karşıyaka Göz Hastanesi, özellikle günümüzde görme bozukluklarının tedavisinde güncel olan refraktif cerrahi ve laser tedavilerinde öncü rol üstlenmektedir.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park İzmir Hastanesi ise Yeni Girne Bulvarı’nda faaliyet yürütüyor. Toplamda 46.000 metre kare alana kurulu İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi, 10 tanesi engelli yatağı olmak üzere toplam 301 adet hasta yatağına sahip olup 39 Adet Dahili-Cerrahi Yoğun Bakım Yatağı, 7 Adet KVC Yoğun Bakım Yatağı, 7 Adet Yatak Koroner Yoğun Bakım Yatağı, 35 Adet Kuvöz Neonatal Yoğun Bakım Yatağı ile toplamda 88 Yoğun Bakım Yatağı ile hizmet veriyor. Karşıyaka’da bulunan özel hastanelerin telefon ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Karşıyaka özel hastaneler listesi 2021

  • İzmir Karşıyaka Özel Göz Hastanesi
  • İzmir Karşıyaka Özel Medical Park Hastanesi

çiğli özel hastaneler tıp merkezleri 2021 adres telefon

Karşıyaka Özel Göz Hastanesi

Adres: Caher Dudayev Bulvarı, Yalı Mahallesi, No: 71 Karşıyaka Telefon: 362 54 54

Açıklama: 1 Profesör Doktor, 1 Doçent Doktor, 4 Operatör Doktor (3 Operatör Doktor Full Time, 1 Operatör Doktor Part Time), 1 Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, 1 Acil Hekimi, 14 Sağlık Personeli (Hemşire, Acil Tıp Teknisyeni, Anestezi Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli) ve 20 Diğer Mali ve İdari Personel çalışıyor. Katarakt ameliyatları, Miyop-Hipermetrop-Astigmat düzeltmeleri, Glokom ameliyatları, Şaşılık ameliyatları, Kornea Nakli, Bıçaksız femtosaniye excimer lazer, Suprocor (yakın gözlüğü için lazer tedavisi), Femto katarakt (lazerle bıçaksız katarakt ameliyatı), Kapak Estetiği, Pterjium, keratoplasti, Gözyaşı kanal tıkanıklığı, Vitrektomi ve Dekolman ile lazer etedavileri yapılıyor.

Karşıyaka Özel Medical Park İzmir Hastanesi

Adres: İmbat Mahallesi, Yeni Girne Bulvarı 1825 Sokak, No: 12 Örnekköy Karşıyaka Telefon: 399 50 50

Açıklama: İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Park Hastanesi, tüm branşların yanı sıra Onkoloji, Kemik İliği ve Organ Nakli ve Mikro-cerrahi alanlarında ön plana çıkıyor. Erişkin ve pediatrik kemik iliği, karaciğer, böbrek, pankreas, ince bağırsak, kalp, akciğer nakli gibi tüm organ nakli alanlarında bir organ nakli merkezi olmayı amaçlıyor.

izmir özel hastaneler listesi 2021 bayraklı çiğli karşıyaka