Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Justin TV, Bein Sport HD 1 ve taraftarium24 detayları ortaya çıktı. Süper Lig’in 26. Haftasında Alanyaspor ile Galatasaray yeşil sahada kozlarını paylaşacak. İki takım bu sezonda 2 kez karşılaştı ve bu mücadeleleri Alanyaspor kazandı. Galatasaray deplasmanda rövanşı almak istiyor. Maçın ilk 11’leri, hakemi ve başlama saati ile canlı izle linkleri ortaya çıktı. Süper Ligin güçlü takımlarından olan Aytemiz Alanyaspor kendi sahasında, ligin lideri Galatasaray’ı ağırlayacak. 3 puan ile zirvedeki yerini korumak isteyen Galatasaray güçlü bir kadro ile sahaya çıkıyor. Galatasaray, bu maçı da kazanıp yedide yedi yapmak istiyor. Alanyaspor ise ligin üst sıralarından düşmemek için kazanmak istiyor. Fatih Terim bu sezon Alanyaspor’a 2 kez mağlup oldu. Rakibini deplasmanda yenmenin hesaplarını yapan Terim, takımını günlerdir motive ediyor. Zorbay Küçük’ün yöneteceği maçın Var hakemi ise Emre Malok olacak. Galatasaray şu ana kadar 16 maçı kazandı, 3 maçta berabere kaldı ve 5 maçta yenildi. 51 puanla yoluna devam eden Galatasaray, zirvedeki yerini korumaya çalışacak. Çağdaş Atan’ın yönettiği Alanyaspor ise toplam 24 maç oynadı. Bu maçların 12’sini kazandı, 6’sında berabere kaldı ve 6 maçta da yenildi. Takımın 42 puanı bulunuyor ve beşinci sırada yer alıyor. Bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşan 2 takım, zorlu maçlarda sahaya çıktı ve 2 maçı da Aytemiz Alanyaspor kazandı. Alanyaspor, Türk Telekom Stadı’nda oynanan lig maçını 2-1 kazandı. Ziraat kupası çeyrek finalinde ise Galatasaray’ı 3-2 yendi ve kupadan eledi. Alanyaspor’un, Galatasaray’ı bu sezon deplasmanda yenen tek takım olduğu bilgisini de paylaşmak gerekiyor. Ayrıca Galatasaray takımında da 5 futbolcu farklı sebeplerden dolayı maçta yer alamayacak. Emre Taşdemir, Marcelo Saracchi ve Halil Dervişoğlu da Antalya’ya gitmedi. 3 maç cezalı olan Oğulcan Çağlayan da maça çıkamayacak.

Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle Justin TV, Bein Sport HD1

Alanyaspor Galatasaray maçı canlı izle linki için Bein Sport kanalına üye olunması gerekiyor. Taraftarlar isterlerse spor paketine abone olarak, dilerlerse tek maç satın alarak bu maçı canlı izleyebilir. Bunun dışında yer alan Justin TV, taraftarium24 linkleri ile ilgili detay verilemiyor.

Alanyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda oynuyor?

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı saat 19.00’da Bein Sports HD 1 kanalında oynuyor. Maç Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak. Maçı hakem Zorbay Küçük’ün yöneteceği açıklandı.

Alanyaspor Galatasaray maçı ilk 11’ler kim?

  • Alanyaspor ilk 11: Marafona, Tayfur, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Umut, Berkan, Salih, Efecan, Davidson, Babacar
  • Galatasaray ilk 11: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Etebo, Arda, Gedson Fernandes, Emre Kılınç, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed