Spor Toto 1. Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren İzmir ekibi Altınordu, iki hazırlık maçı yapmıştı. İlk maçını 18 Temmuz'da Akhisarspor'a karşı oynayan Altınordu, mücadeleyi 2-1 kaybetmişti. İkinci maçında 25 Temmuz'da MKE Ankaragücü ile karşılaşan Altınordu, mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı. İzmir ekibi, hazırlık maçlarını kazanamasa da gösterdiği çabayla takdir topladı. 

EROĞLU TAKIMINDAN MEMNUN

Erzurum kampı sona ererken Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu. Takımın performansının yükseldiğini ifade eden Eroğlu, takımın yaş ortalamasının da 23'ün altında olduğunu ifade etti. Erzurum kampındaki hedeflerinin taktik ve planın anlaşılması olduğunu belirten Eroğlu, fiziksel olarak da takımın gelişmesini sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi. Ankaragücü maçında çalıştıkları çoğu şeyi sahada gördüğünü söyleyen Eroğlu, gösterdikleri performansı sezon boyunca görmek istediklerini ifade etti.

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMA UYUM SAĞLAMAK"

Genç futbolcuların takıma hızlı şekilde adapte olduğunu söyleyen Eroğlu, Burak İnce'nin attığı gole de dikkat çekti. Burak'ın bu tür golleri antrenmanda sürekli olarak kaydettiğini söyleyen deneyimli hoca, futbolcuların yaşlarından ziyade takıma uyum sağlayıp sağlamadığının önemli olduğunu dile getirdi.

İLK MAÇ HATAYSPOR İLE

Eroğlu, altyapıdan gelen futbolcuları ve varolan futbolcularıyla adım adım Süper Lig yolunda ilerlediklerini kaydetti. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselmek için play-offun kıyısından dönen Altınordu, önümüzdeki sezonun ilk maçında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Mücadelenin saati ve tarihi ise henüz belli olmadı.