Bein sports Karagümrük Fenerbahçe canlı maç izle Justin TV, Karagümrük FB jestyayın izleme detayları belli oldu. Karagümrük – Fenerbahçe maçı saat 19.00’da başlıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak maçta iki takım kozlarını yeşil sahada paylaşacak. BeIN sports HD 1 kanalından naklen canlı olarak yayınlanacak olan maçta, Galatasaray derbisinin şokunu üzerinden atamadan Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e elenen Fenerbahçe, Karagümrük maçından 3 puanla ayrılmaya çalışacak. Karagümrük Fenerbahçe maçı canlı yayın linki, FB Karagümrük maçı izle, Digitürk Karagümrük Fenerbahçe canlı izle aramaları bugün tavan yaptı. Süper Lig’in 25. Haftasında iki takımın mücadelesi Bein Sports’dan canlı yayınlanacak. Fenerbahçe takımı, bu sezonda ilk golü attığı tüm lig maçlarını kazandı. Fatih Karagümrük takımı ise ilk golü yediği hiçbir karşılaşmayı kazanamadı. Karagümrük takımının ligdeki son golüne imza atan Jimmy Durmaz, 2014 yılından bu güne, üst üste 2 karşılaşmada gol atamıyor. Karagümrük’te en fazla gol atan oyuncu Alassane Ndao oldu. Fenerbahçe takımının forveti olan Mbwana Samatta’nın 2 gol birden attığı tek lif maçı, sezonun ilk yarısında oynanan Karagümrük maçı olmuştu. Süper ligde son 2 maçını kazanan Karagümrük takımı, bu sezon üst üste 3 mücadeleyi kazanamadı. Fenerbahçe Karagümrük maçı ayrıca TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenebilecek. Heyecanla beklenen mücadeleyi Hakem Halis Özkahya yönetecek. Fenerbahçe, Süper Lig’de çıktığı 23 maçta 15 maçı kazandı, 3 maçta berabere kaldı ve 5 maçı ise kaybetti. Fenerbahçe’nin puanı ise 48. 25. Haftada üçüncü sırada yer alan Fenerbahçe, mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Fatih Karagümrük takımı ise 10 maç kazandı, 7 maçta berabere kaldı ve 6 maçta yenildi. Karagümrük takımının 37 puanı var ve sekizinci sırada yer alıyor. Bein sports kanalından canlı olarak yayınlanan maçın ayrıca Justin TV, jestyayın gibi sitelerden de takip edilebildiği biliniyor.

Karagümrük Fenerbahçe canlı maç izle Bein Sports, Justin TV, jestyayın

Karagümrük – Fenerbahçe canlı maç izlemek için Dijitürk’e abone olunması gerekiyor. Bein Sports aboneliği ile maçı HD olarak kesintisiz izleyebilir ve maç keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Karagümrük Fenerbahçe canlı maç izle Bein Sports linki

Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı muhtemel 11’ler

  • Fatih Karagümrük: Viviano, Koray, Roco, Campi, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Castro, Ndao, Borini, Sobiech
  • Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Sadık, Caner, Ozan, Mert Hakan, Mesut Özil, Thiam, Samuel, Samatta

Karagümrük takımında oynayan ve sakat olduğu bilinen Zukanovic bu maça çıkamayacak. Fenerbahçe takımında ise İrfan Can Kahveci, Gustova, Pelkas ve Perotti maçta oynamayacak. Lemos’un da kart cezalısı olduğu biliniyor.

Fenerbahçe Karagümrük maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Karagümrük maçı Bein Sports kanalında yayınlanacak. Zirveden düşmek istemeyen Fenerbahçe, Karagümrük maçına kazanmak için çıkacak. Galibiyet serisi yakalayıp zirveye çıkmak isteyen Fenerbahçe’nin bu zorlu mücadelesinde rakibi Karagümrük takımı olacak. Karagümrük takımı ise üst üste almak istediği üçüncü galibiyetinin peşine düştü. Son iki maçını kazanan Karagümrük de seri yakalamaya çalışacak.