Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman 2022 sorusu yanıt buldu. Galatasaray Adana Demirspor maçı muhtemel 11 ve Galatasaray Adana Demirspor maçı hangi kanalda sorularının cevabı ortaya çıktı. Spor Toto Süper Lig’in 37. Hafta maçında iki takım yeşil sahada mücadele edecek. Maç Galatasaray NEF Stadyumu’nda bu sezon son kez oynanacak ve sezonun sona ermesine 2 maç kalacak. 2 takım da mutlak 3 puan için oynayacak.

Sarı kırmızılı Galatasaray, taraftarlarına 3 puanın alındığı bir galibiyet ile veda etmek istiyor. Adana Demirspor ise kötü gidişata bir son vermek için ter dökecek. Galatasaray son 2 maçtır istediği sonucu alamıyor. Lig sıralamasında 13. Sırada olan sarı kırmızılılar, bu sezon 13 maçı betmoney kazandılar, 9 maçta berabere kaldılar ve 14 maçta yenildiler. Galatasaray’ın 48 puanı bulunuyor. Adana Demirspor ise 9. Sırada yer alıyor ve 52 puanı var. Adana ekibi bu sezon oynadığı maçların 14’ünü kazandı, 10’unda berabere kaldı ve 14’ünde yenildi.

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman 2022

Galatasaray Adana Demirspor maçı 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Her iki takım da, son maçları ile kötü bir performans sergiliyor ve bu gidişi durdurmak adına motive oluyor. Spor Toto Süper Ligi iyi sonuçlarla kapatmak isteyen takımların bu fırsatı nasıl değerlendireceği sorusunun yanıtı ortaya çıkacak.

Galatasaray Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Adana Demirspor maçı beIN Sports 1 kanalında yayınlanacak. Maçta Marcao ve Omar Elabdellaoui’nin forma giyemeyeceği bilgisi paylaşıldı. Adana Demirspor takımında ise Stambouli maça çıkamayacak. NEF Stadyumunda oynanacak maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek.

Galatasaray Adana Demirspor muhtemel 11

  • Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Babel, Kerem, Mohamed.
  • Adana Demirspor muhtemel 11: Muric, İsmail, Samet, Tayyib, Rassoul, Gökhan, Sinan, Belhanda, Bjarnason, Yunus, Balotelli.