Göztepe ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan Süper Lig mücadelesi ertelendi. Çaykur Rizespor tarafından yapılan başvuru nedeniyle bu karar alınırken erteleme sebebi de ortaya çıktı. Mücadelenin ertelendiğini öğrenen futbolseverler ise "Göztepe - Çaykur Rizespor maçı neden ertelendi?" "Göztepe - Çaykur Rizespor maçı ne zaman oynanacak?" sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

GÖZTEPE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NEDEN ERTELENDİ

Göztepe ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadele, Rize'deki olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Rize uçuşları, koşulların el vermemesi nedeniyle iptal edilirken futbolcular da İzmir'e gelemedi. Bu nedenle yapılan başvuru sonrası maç ileri bir tarihe ertelendi.

GÖZTEPE - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK

Göztepe ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maçın tarihi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacak. Şimdilik bu konuyla ilgili kesin bir tarih bulunmuyor. Türkiye Futbol Federasyonunun açıklaması sonrası Göztepe - Çaykur Rizespor maçının tarihi belli olacak.

Göztepe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Süper Lig'in 21. haftasında 10 Şubat Pazartesi günü oynanması planlanan Çaykur Rizespor maçımız konuk ekibin hava şartları sebebiyle İzmir'e ulaşamaması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Çaykur Rizespor karşılaşmasına bilet alan taraftarlarımızın biletleri ilgili karşılaşmanın oynayacağı tarihte geçerliliğini koruyacaktır. Karşılaşmaya gelemeyeceğini düşünen taraftarlarımız ise Passolig Müşteri Hizmetleri'ni arayarak biletlerinin iptalini sağlayabilirler. Bilet iptali karşılaşmanın oynanacağı hafta bilet satışı yeniden başlayana dek sürecektir. Karşılaşmanın bilet satışı yeniden başladığı andan itibaren bilet iptali mümkün olmayacaktır. 

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız."