Dün yaptığı açıklamayla Galasaray ile sözleşmesi sona eren Eren Derdiyok'u kadrosuna katan İzmir ekibi Göztepe, henüz transfer sezonunun başında forvet problemini çözdü. Geçtiğimiz sezon forvet hattında hayal kırıklığı yaşayan sarı-kırmızılılar, forvet sayısını 4'e çıkardı. Kulüp, Eren'in gelmesinin ardından Nabil Ghilas ile yollarını ayırdı ve forvet hattını 3'e düşürdü. Sarı-kırmızılı takımda Cameron Jerome, Deniz Kadah ve Eren Derdiyok, önümüzdeki sezon forvet hattı için mücadele edecek. Teknik Direktör Tamer Tuna'nın, önümüzdeki yıl formasyonunda tek forvetle sahaya çıkması, maçın gidişatına göre ikinci forveti de oyuna sokması bekleniyor. 

EREN HAZIR GELDİ 

Göztepe'nin kadrosuna kattığı Eren Derdiyok'un ilk kampa yetişmesi ve uzun süredir forma giymemesine rağmen hazır olması Tamer Tuna'nın yüzünü güldürdü. Eren Derdiyok'un, yeni sezonda Göztepe'nin en önemli gol silahlarından biri olacağı tahmin ediliyor. Takımın alt yapısında forma giyen Samed Ali Kaya ve Muritala da yeni sezon öncesi antrenmanlarda kendisini göstererek A kadroya çıkmayı planlıyor. 

TARAFTARLAR GHILAS'IN GİTMESİNDEN MEMNUN 

Bir süredir fayda sağlamadığı için taraftarların gözünden düşen Nabil Ghilas ile de dün yollar ayrılmıştı. Gaziantepspor'dan transfer edilen ancak hayal kırıklığı yaratan Ghilas'ın gidişini, taraftarlar olumlu karşıladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Cezayirli futbolcunun takımdan ayrılmasının isabetli bir karar olduğunu ifade etti. Disiplinsiz davranışları ve fazla kiloları nedeniyle gözden çıkarılan Ghilas, iki sezonda sadece yedi gol kaydedebildi.