Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bu sabah saatlerinde acil olarak ameliyata alındı. Galatasaray Kulübü, yaptığı açıklamada operasyonun devam ettiğini ve sağlık durumu hakkında gerektiği takdirde bilgilendirme yapılacağını duyurdu. Bu gelişmenin ardından internet kullanıcıları, Mustafa Cengiz'in hastalığının ne olduğunu, yaşını ve ne iş yaptığını araştırmaya başladı. Detaylar, haberimizde...

MUSTAFA CENGİZ'İN HASTALIĞI NE

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kısa bir süre önce hastaneye kaldırılmış ve beyin ameliyatına alınmıştı. Ameliyatın ardından hastaneden yürüyerek taburcu olan Mustafa Cengiz, bu sabah saatlerinde yeniden ameliyata alındı. Mustafa Cengiz'in bu kez mide kanaması geçirdiği, bu nedenle hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

MUSTAFA CENGİZ KAÇ YAŞINDA

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 25 Aralık 1949 doğumludur ve 70 yaşındadır.

MUSTAFA CENGİZ NE İŞ YAPIYOR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Bir dönem TANSA genel müdürlüğü yapan Mustafa Cengiz, 12 Eylül Darbesi sonrası kariyerini Ortadoğu'da sürdürdü. 20 Ocak 2018'de Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına seçilen Mustafa Cengiz, halen görevini sürdürmektedir. Mustafa Cengiz'in sahibi olduğu şirketler, petrol ve akaryakıt alanında faaliyet göstermektedir.