EURO 2020 C Grubu’nda Hollanda ile Avusturya takımları yeşil sahada mücadele edecek. Hollanda Avusturya maçı nerede oynanacak hangi kanalda saat kaçta başlayacak, Hollanda Avusturya maçı canlı izle adresi soruları yanıt buldu. EURO 2020’nin favori takımları arasında yer alan Hollanda Milli Takımı, Avusturya maçından galibiyetle ayrılmak ve üst tura çıkmayı garantilemek istiyor.

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da 2 takım mutlak galibiyet için ter dökecek. Portakallar olarak bilinen Hollanda takımı, grupta oynadığı ilk maçta Ukrayna’yı 3-2 yenmişti. Hollanda takımı, Avusturya ile daha önce oynadığı 6 maçı da kazandı. Avusturya ise ilk maçında Kuzey Makedonya’yı 3-1 yendi ve Hollanda’ya karşı şanssızlığını kırmak için mücadele edecek.

Hollanda Avusturya maçı nerede oynanacak?

Hollanda Avusturya maçı Hollanda’nın başkenti Amsterdam'da bulunan Johan Cruyff Arena stadında oynanacak. Hollanda ile Avusturya arasında oynanan son 7 maçta toplam 30 gol atıldı. İki takım arasında oynanan tek turnuva maçından ise Hollanda galip ayrıldı.

Hollanda Avusturya maçı hangi kanalda?

Hollanda Avusturya maçı TRT1 ve TRT 4K kanallarında yayınlanacak. Ayrıca trtizle.com adresinden de canlı ve naklen yayınlanacak. Hollanda takımı, ilk gole sahip olduğu son 21 maçtan galip ayrıldı. Bu mücadelelerde 66 gol attı ve 7 gol yedi.

hollanda avusturya maçı canlı izle hangi kanalda saat kaçta

Hollanda Avusturya maçı saat kaçta başlayacak?

EURO 2020 C Grubu mücadelesi olan Hollanda Avusturya maçı saat 22.00’de başlayacak. Avusturya takımı 1982 Dünya Kupası’ndan bu güne ilk kez üst üste 2 büyük turnuva maçından galip ayrılmak için yeşil sahada olacak.