Macaristan Portekiz maçı futbolseverlere heyecanlı bir seyir zevki yaşatacak. Macaristan Portekiz maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta başlayacak, Macaristan Portekiz maçı canlı izle nerede oynanacak, hakemi kim sorularının yanıtları ortaya çıktı. EURO 2020 F Grubu’nda mücadele eden 2 takım, şampiyonanın en zor grubunda puan kazanmak için karşı karşıya gelecek. Futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak.

Cristiano Ronaldo’nun Portekiz forması ile sahaya çıkacağı maçta, Fenerbahçeli Attila Szalai’de Macaristan forması ile sahada olacak. Portekiz, en son düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın en iyi takımı olarak sahada yer alacak. Macaristan ise ev sahibi olarak güçlü bir şekilde hakimiyet kurmaya çalışacak. Maçta eski bir Beşiktaşlı olan Pepe de Portekiz forması ile sahada top koşturacak.

Macaristan Portekiz maçı ne zaman saat kaçta başlayacak?

Macaristan Portekiz maçı 15 Haziran Salı akşamı saat 19.00’da başlayacak. Bugün oynanacak ilk EURO 2020 maçında son şampiyon Portekiz yeşil sahada ikinci şampiyonluk için mücadele verecek.

Macaristan Portekiz maçı hangi kanalda canlı izle?

Macaristan Portekiz maçı TRT1, TRT 4K kanalında ve trtizle.com ile trtspor.com.tr’den canlı izle araması yapanlar için naklen yayınlanacak.

Macaristan Portekiz maçı hangi kanalda canlı izle?

Macaristan Portekiz maçı nerede oynanacak?

Macaristan Portekiz maçı Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan 67 bin kişilik Puskas Arena’da oynanacak. Maçta, salgının ardından Avrupa’daki en yüksek seyirci oranına ulaşılacak.

Macaristan Portekiz maçı muhtemel 11’ler

  • Macaristan kadrosu: Gulacsi, Fiola, Orban, Attila Szalai, Lovrencsics, Kleinheisler, Adam Nagy, Schafer, Holender, Roland, Adam Sallai
  • Portekiz kadrosu: Rui Patricio, Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro, Danilo, William, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota