TRT Belgesel’de yayınlanmaya devam eden Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reshad Strik son ayların en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Avustralya’da doğan ve Bosna Hersek’de hayatı değişen Reshad Strik’in yaşamı, kim ve aslen nereli olduğu, eşi ve çocuğu ile dini merak ediliyor. Ailenin Yeni Üyesi Reşat nereli? Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik kimdir, eşi ve çocuğu var mı? Ailenin Yeni Üyesi Reşat Müslüman mı, dini nedir? Sorularının yanıtı bulundu. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda yer alan Üsküdar ilçesinde ikamet eden ve TRT Belgesel’de yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı programda sunuculuk yapan Reshad Strik, eski bir sörfçü olarak da biliniyor. Tüm zamanların en ünlü dizilerinden biri olan Spartaküs adlı yapımda başrol teklif edilen Reşat Strik’in uygunsuz sahneler ve görüntüler nedeniyle bu teklifi reddettiği gündem olmuştu. Reshad Strik’in yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Reshad Strik

AİLENİN YENİ ÜYESİ RESHAD STRİK KİMDİR?

TRT ekranlarında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi adlı programı sunan Reshad Strik 22 Haziran 1982 yılında Avustralya’da dünyaya geldi. Babası Müslüman Boşnak, annesi ise Avustralyalı bir Katolik. Ailenin dördüncü ve son çocuğu olan Reshad Strik Kanberra doğumludur. Katolik annesi İslamiyeti öğrenip Müslüman oluyor ve Reshad Strik’in hayatı da bundan sonra değişmeye başlıyor. Gençlik yıllarında sörf ve boks sporları ile ilgilenen ve reklam filmlerinde de rol alan Reşat Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde eğitim gördü. Dizi ve sinema filmlerinde rol alan Amerikan filmlerinde de başrol oynayan Reşat Strik, 2010 yılından sonra Saraybosna günleri ile hayatını önemli ölçüde değiştirdi ve ardından Türkiye’ye taşındı.

AİLENİN YENİ ÜYESİ REŞAT NERELİ?

Ailenin Yeni Üyesi programının sunucusu Reşat Strik aslen Bosnalıdır. Boşnak bir babanın ve Avustralyalı bir annenin çocuğu olan ve Avustralya’da doğup büyüyen Reshad Strik, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

ailenin yeni üyesi reşat strik hangi dili konuşuyor

AİLENİN YENİ ÜYESİ REŞAT STRİK’İN BOYU KAÇ?

Ailenin Yeni Üyesi sunucusu Reşat Strik’in boyu 1,88 cm’dir. 38 yaşında olan aktör, sunucu ve yapımcı Reşat Strik, Bosna-Hersek’te yaşadığı yıllarda 2 uzun metrajlı film çekti. Ülkemizde Filinta ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde de rol alan Reshad Strik, yıllar içinde birçok film ve dizide oynamıştır.

AİLENİN YENİ ÜYESİ REŞAT STRİK MÜSLÜMAN MI?

Ailenin Yeni Üyesi programını sunmaya devam eden Reşat Strik Müslümandır. Annesi ve babası Müslüman olan Reşat Strik’in dini hassasiyetleri nedeniyle birçok dizi-film teklifini reddettiği biliniyor.

Reşat Strik

AİLENİN YENİ ÜYESİ REŞAT STRİK’İN EŞİ VE ÇOCUĞU VAR MI?

TRT Belgesel’de yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programında sunuculuk yapan Reşat Strik’in eşi Sabina Pitic’tir ve çiftin 2 çocuğu var. Reşat Strik ve Sabina Pitic 2010 yılında Saraybosna'da evlendi. 31 yaşında olan Sabina Pitic 1988 doğumludur. Çiftin Merje adında 6 yaşında bir kızı ve Omar adında 4 yaşında bir oğlu var.

ailenin yeni üyesi reşat strik eşi sabina pitic kimdir