TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reşat Strik’in yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik eşi kimdir? Diriliş Ertuğrul Reşat Strik aslen nereli, kaç yaşında? Sorularının cevabını araştırıyor. 2005 yılından günümüze Avustralya, Amerika, Bosna Hersek ve Türkiye’de birçok dizi ve sinema filminde oynayan aktör, sunucu ve yapımcı Reshad Strik’in rol aldığı dizi 2005 yılında Blue Heelers adlı Avustralya televizyon yapımı oldu. Ülkemizde de Diriliş Ertuğrul ve Filinta yapımlarında rol alan Reshad Strik’in adı, Spartakus dizisi ile gündeme gelmişti. Oyuncuya başrol teklif edilmiş ancak çok fazla çıplaklık barındıran sahneye yer verildiğinden bu teklifi reddetmişti. Müslüman Boşnak bir baba ile Avustralyalı Katolik bir annenin dördüncü ve son çocuğu olarak dünyaya gelen Reshad Strik aynı zamanda eski bir sörfçüdür.

Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik

Ailenin Yeni Üyesi Reşat (Reshad) Strik aslen nereli?

Diriliş Ertuğrul dizisinde de oynayan Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reşat (Reshad) Strik aslen Avustralyalıdır. 1981 yılında Avustralya’da doğan ve büyüyen Reshad Strik, atalarının ana dilini öğrenmek, müzik videoları, reklamlar üretmek ve yönetmek için Bosna-Hersek’e gitti ve orada evlenip uzun yıllar yaşadı. Daha sonra ise Türkiye’ye taşındı. Reshad Strik, ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

ailenin yeni üyesi reşat strik hangi dili konuşuyor

Ailenin Yeni Üyesi Reshad (Reşat) Strik kaç yaşında?

1981 doğumlu olan Avustralyalı aktör, sunucu ve yapımcı Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reshad (Reşat) Strik 40 yaşındadır. Canberra Avustralya’da doğan ve Boşnak kökenli olan Reshad Strik, belgesel çekimlerine devam etmektedir.

Ailenin Yeni Üyesi Reshad (Reşat) Strik eşi kimdir?

Ailenin Yeni Üyesi programı sunucusu Reshad (Reşat) Strik’in eşi Sabina Pitic’tir. Sabina Pitic 1985 yılında Saraybosna’da dünyaya geldi. Çift 2010 yılında evlendi. Çiftin 2 çocuğu var.

Ailenin Yeni Üyesi Reshad Strik

kıvanç kasabalı nereli, evli mi, eşi kim