TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta programı sunucusu oyuncu ve model Kıvanç Kasabalı’nın hayatı ve biyografi bilgileri merak ediliyor. Şehirden Uzakta sunucusu Kıvanç Kasabalı kimdir, nereli? Kıvanç Kasabalı eşi kim, çocuğu var mı, dizileri nedir? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. TRT Belgesel kanalında yayınlanmaya devam eden Şehirden Uzakta programı ile köy hayatını gözlemlemek ve yerinde tecrübe etmek isteyen oyuncu Kıvanç Kasabalı, uzun bir Anadolu turuna çıkıyor ve coğrafyamızın samimi ve sıcak insanları ile doğal güzelliklerine şahit olacağımız belgesel dizisini hazırlıyor.

Köy hayatını her yönüyle keşfeden ve deneyimleyen Kasabalı, ülkemizin farklı bölgelerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Trafik, kalabalık, yalnızlık, stres, sıradan ilişkiler ve tatsız yiyeceklerden sıkılarak şehirden kaçıp köye yerleşmeye karar veren Kıvanç Kasabalı, her bölümde Anadolu’nun bir köşesindeki köy hayatını tecrübe ediyor. Oyuncu Kıvanç Kasabalı’nın biyografi bilgileri, hayatı, kim, aslen nereli ve kiminle evli olduğu, oynadığı diziler ve filmler hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

Şehirden Uzakta sunucusu Kıvanç Kasabalı kimdir, nereli, eşi kim, Kıvanç Kasabalı çocuğu var mı, dizileri

ŞEHİRDEN UZAKTA SUNUCUSU KIVANÇ KASABALI KİMDİR?

TRT Belgesel kanalında ekranlara gelen Şehirden Uzakta programı sunucusu Kıvanç Kasabalı 24 Şubat 1975 İstanbul doğumludur. 45 yaşında olan Kasabalı oyuncu ve modeldir. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Cem karakteri ile tanınan oyuncu, 1999 yılında yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz adlı dizinin ardından 2005 yılında Kanlı Düğün dizisinde rol aldı. 2006 ve 2010 yılları arasında Yaprak Dökümü dizisinde oynayan oyuncu, 2010 yılında Küçük Kadınlar dizisinde Ozan karakterine hayat verdi. Samanyolu adlı filmde Ali rolünü oynadı. Sonraki yıllarda Merhamet, Ağlatan Dans, Analar ve Anneler ile Yasak Elma adlı yapımlarda rol aldı.

ŞEHİRDEN UZAKTA SUNUCUSU KIVANÇ KASABALI NERELİ?

Şehirden Uzakta sunucusu Kıvanç Kasabalı İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Kasabalı ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

ailenin yeni üyesi reşat strik türkçe biliyor mu

KIVANÇ KASABALI EŞİ KİM?

Oyuncu ve model Kıvanç Kasabalı’nın eşi kendisi gibi oyuncu olan Sedef Avcı’dır. Çift 2005 yılında görkemli bir törenle dünya evine girmişti.

KIVANÇ KASABALI ÇOCUĞU VAR MI?

Oyuncu Kıvanç Kasabalı’nın 1 çocuğu var. Kasabalı’nın oğlu Can 2013 yılında dünyaya geldi.

ailenin yeni üyesi reshad strik evli mi eşi kim kaç çocuğu var

KIVANÇ KASABALI DİZİLERİ VE FİLMLERİ

  • 1999 - Ayrılsak da Beraberiz (İtalyan adam)
  • 2005 - Kanlı Düğün (Cemal)
  • 2006 - 2010 - Yaprak Dökümü (Cem)
  • 2010 - Küçük Kadınlar (Ozan, 3. Sezon)
  • 2010 - Samanyolu (Ali)
  • 2013 – Merhamet (Sinan, 2. Sezon)
  • 2014 - Ağlatan Dans (Zoloy)
  • 2015 - Analar ve Anneler (Selçuk)
  • 2018 - Yasak Elma (Sinan)

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi