TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının jürileri arasında yer alan ve 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programda yaptığı yorumlarla dikkat çeken Gülşah Saraçoğlu’nun yaşı, kilosu, eski hali, hangi burç olduğu ve boy bilgisi merak ediliyor. Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında? Doya Doya Moda Gülşah kaç kilo, boyu kaç? Doya Doya Moda Gülşah eski kilolu hali nasıl, burcu ne? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Yarışmacılarla girdiği diyaloglarla gündemden düşmeyen ve en acımasız eleştirileri yapan jüri üyeleri arasında yer alan Gülşah Saraçoğlu’nun yaşamına dair ayrıntılar ortaya çıktı.

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında kaç kilo eski kilolu hali nasıl, Doya Doya Moda Gülşah burcu ne boyu kaç?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH KAÇ YAŞINDA?

1982 yılında dünyaya gelen Doya Doya Moda yarışması jürisi Gülşah Saraçoğlu 38 yaşındadır. İstanbul’da doğup büyüyen Gülşah Saraçoğlu, lise yıllarında moda dersleri aldı ve ünlü modacı Dilek Hanif’in asistanı olarak işe başladı. Kısa zamanda moda sektöründe dikkat çeken ve birçok ünlü isme sahne kıyafetleri hazırlayan Gülşah Saraçoğlu, ünlü isimlerin modacısı olarak ünlendi.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışması jürisi Gülşah Saraçoğlu 55 kilodur. Bir dönem 83 kiloya çıkan Saraçoğlu, mide küçültme ameliyatı ile 53 kiloya kadar düşmüştü.

su baher hangi dizilerde oynadı aslen nereli

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH BOYU KAÇ?

Doya Doya Moda programı jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun boyu 163 cm’dir. İlk moda çalışmalarına Hande Yener ile başlayan, daha sonra Nicole Kidman’dan Nükhet Duru’ya, Bülent Ersoy’dan Ajda Pekkan’a, Seda Sayan’dan Demet Akalın’a ünlü sanatçıların sahne kıyafetlerini hazırlayan Gülşah Saraçoğlu 2011 yılında Sen Yeter ki İste adlı programda yer aldı ve Dubai’de de bir mağazası var.

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında kaç kilo eski kilolu hali nasıl, Doya Doya Moda Gülşah burcu ne boyu kaç?

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH BURCU NE?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Doya Doya Moda programı jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun burcu Aslandır. Şu an bekar olan Gülşah Saraçoğlu 2010 yılında işadamı Selçuk Yentur’la evlenmiş ve 2012 yılında boşanmıştı. Çift daha sonra yeniden evlendi ve bir süre sonra yine boşandı. Gülşah Saraçoğlu’nun bu evlilikten Aslan adında bir oğlu oldu.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH ESKİ KİLOLU HALİ NASIL?

Doya Doya Moda jürisi Gülşah Saraçoğlu’nun eski kilolu hali olay oldu. Bir dönem 83 kiloya çıkan ve ameliyat ile 53 kiloya düşen Saraçoğlu, birçok estetik operasyon da geçirdi ve bu operasyonların sayısını unuttuğunu dile getirdi.

Doya Doya Moda Gülşah kaç yaşında kaç kilo eski kilolu hali nasıl, Doya Doya Moda Gülşah burcu ne boyu kaç?