Doya Doya Moda yarışmacıları arasında bulunan Ayşe Nur İşlek’in yaşamına dair ayrıntılar araştırılmaya devam ediyor. Ayşe Nur İşlek’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, kilosu, boyu ve evli olup olmadığı sorularının yanıtını arayan izleyiciler, Doya Doya Moda Nur kimdir? Doya Doya Moda Nur kaç kilo, boyu kaç, evli mi? Doya Doya Moda Nur İşlek nereli, kaç yaşında? Sorularının cevabını araştırıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ve Seray Sever’in jüri üyesi olduğu yarışma programında yer alan Ayşe Nur İşlek, 7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı stil yarışmasında mücadele etmeye devam ediyor. Yarışmanın ikinci sezonunda yer alan Nur İşlek’in hayatına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

DOYA DOYA MODA NUR KİMDİR?

Doya Doya Moda programı yarışmacısı Ayşe Nur İşlek 1998 İstanbul doğumludur. Yaşamını İstanbul’da sürdüren ve 5 aylık bir bebeği olan Ayşe Nur İşlek Kayseri mutfağı konusunda da oldukça iddialı olduğunu dile getiriyor. Doya Doya Moda programının ikinci sezon yarışmacılarından olan Ayşe Nur İşlek, yarışmada birçok hedefi olduğunu dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA NUR NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Nur İşlek Kayserilidir. Aslen Kayserili olan ancak İstanbul’da doğup büyüyen Nur İşlek, kombinleri ve iddialı açıklamaları ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Ayşe Nur İşlek

DOYA DOYA MODA NUR KAÇ YAŞINDA?

1998 yılında dünyaya gözlerini açan Doya Doya Moda yarışmacısı Nur İşlek 22 yaşındadır. Yarışmada en büyük hedeflerini sıralayan Ayşe Nur İşlek, birincisi sezon sonuna kadar yarışmaya devam etmek istediğini, ikincisi büyük ödülü kazanmak istediğini, üçüncüsü kapalı kadınları temsil etmek istediğini, dördüncüsü ise şampiyon olarak yarışmadan güler yüzü ile gitmek istediğini dile getiriyor.

DOYA DOYA MODA NUR KAÇ KİLO?

Doya Doya Moda yarışmacısı Nur İşlek 90 kilodur. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan programın iddialı isimlerinden olan Ayşe Nur İşlek 44-46 beden giyiniyor.

DOYA DOYA MODA NUR BOYU KAÇ?

7 büyük beden kadın yarışmacının yer aldığı programda yarışan Nur İşlek’in boyu 170 cm’dir.

DOYA DOYA MODA NUR İŞLEK EVLİ Mİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Ayşe Nur İşlek evlidir. Genç bir anne olan Nur İşlek’in Doruk adında 5 aylık bir bebeği var. Ev hanımı olan Ayşe Nur İşlek sosyal medya hesaplarından da sık sık eşi ile aynı karede olduğu fotoğrafları paylaşıyor.

Ayşe Nur İşlek