Doya Doya Moda programı TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor. Programın jüri üyelerinden biri olan modacı Gülşah Saraçoğlu’nun eski halini merak eden izleyiciler, Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali nasıl? Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu nasıl kilo verdi? Sorularına yanıt aramaya başladı. Büyük beden yarışmacıların yer aldığı Doya Doya Moda yarışmasının jüri üyesi olan Gülşah Saraçoğlu, kilolu olduğu dönemdeki deneyimlerini de yarışmaya katılan isimlerle paylaşmayı sürdürüyor. Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu halini ve makyajsız halini merak edenler bu yönde aramalar yapıyor. 1982 doğumlu olan ve moda sektörünün bilindik isimlerinden olan Gülşah Saraçoğlu ünlü modacı Dilek Hanif’in asistanı olarak başladığı moda kariyerinde hızla yükselmişti. Ünlü sanatçılarla çalışan Gülşah Saraçoğlu’nun merak edilen kiloları haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NIN KİLOLU HALİ

Doya Doya Moda programı jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu halini gösteren fotoğrafları olay oldu. Bir dönem kiloları ile başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu 83 kilodan 53 kiloya düştüğünü açıklamıştı.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi?

gülşah saraçoğlu fotoğrafları eski kocası kim

DOYA DOYA MODA GÜLŞAH SARAÇOĞLU NASIL KİLO VERDİ?

Doya Doya Moda programı jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu 2017 yılında mide küçültme ameliyatı olarak kilo verdi. 3 ayda 22 kilo verdiğini söyleyen Gülşah Saraçoğlu, kendisini her zamankinden daha sağlıklı hissettiğini, bu operasyon ile yeniden doğduğunu söylemişti. Geçen 3 yıl boyunca sayısız estetik operasyona da girdiğini söyleyen Gülşah Saraçoğlu, estetik operasyonların sayısını unuttuğunu, abarttığı için kaç kere estetik olduğunu da hatırlamadığını söyledi. Cep telefonunun yüz tanıma programının kendisini tanımadığını söyleyen Gülşah Saraçoğlu, gerdirip çektirmekten alın yazısının sırtına geldiğini dile getirdi.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu’nun kilolu hali, Doya Doya Moda Gülşah nasıl kilo verdi?

su baher eski hali fotoğrafları aslen nereli