TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından Doya Doya Moda, bugün yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Sık sık tartışmaların yaşandığı ve jürinin acımasız yorumlarına sahne olan programda, yarışan isimler dikkat çekiyor. Yarışmacılarından Su Baher'in kim olduğu da izleyiciler tarafından araştırılıyor. İzleyiciler, Su Baher'in kim olduğunu, yaşını, nereli olduğunu, boyunu, kilosunu, hangi dizilerde oynadığını merak ediyor. Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Su Baher'in kim olduğunu ve hayatını, haberimizden öğrenebilirsiniz.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir nereli yaşı boyu kilosu hangi dizide oynadı?

DOYA DOYA MODA SU BAHER KİMDİR?

İran'da doğan Su Baher, iyi bir hayat sürmesine rağmen İran'dan ayrılarak Türkiye'ye yerleşti. Bir süre kafede çalıştıktan sonra modellik yapma kararı alan Su Baher, bir ajansa kaydoldu. Gelen oyunculuk teklifini değerlendiren Su Baher, dizilerde oynayarak ününü artırdı. Doya Doya Moda yarışmasına kabul edilen Su Baher, şimdilerde en tanıdık isimlerden biri olarak kabul ediliyor.

doya doya moda gülşah saraçoğlu eski kilolu hali nasıl

DOYA DOYA MODA SU BAHER KAÇ YAŞINDA

1999 yılında doğan Doya Doya Moda yarışmacısı Su Baher'in yaşı 21'dir.

DOYA DOYA MODA SU BAHER NERELİ

Doya Doya Moda yarışmacısı Su Baher İran'da doğdu. Kısa bir süre önce Türkiye'ye yerleşen Su Baher, şimdilerde İstanbul'da ikamet ediyor.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir nereli yaşı boyu kilosu hangi dizide oynadı?

DOYA DOYA MODA SU BAHER BOYU

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Su Baher'in boyuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor ancak boyunun 1.70 civarında olduğu tahmin ediliyor.

DOYA DOYA MODA SU BAHER KAÇ KİLO

Doya Doya Moda yarışmacısı Su Baher'in kilosu 68'dir.

Doya Doya Moda Su Baher kimdir nereli yaşı boyu kilosu hangi dizide oynadı?

DOYA DOYA MODA SU BAHER MESLEĞİ - NE İŞ YAPIYOR

Doya Doya Moda yarışmacılarından Su Baher, oyunculuk mesleği işini yapıyor.

DOYA DOYA MODA SU BAHER OYNADIĞI DİZİLER

Doya Doya Moda yarışmasında yer alan Su Baher, daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Erkenci Kuş ve Afili Aşk dizilerinde rol aldı.

gülşah saraçoğlu evli mi çocuğu var mı sevgilisi kim