Bugüne dek birçok televizyon kanalındaki sağlık programlarına katılan ve en tanıdık isimlerden biri haline gelen Doktor Ayça Kaya, sağlıklı beslenme ve kalıcı zayıflama üzerine vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Dr. Ayça Kaya'nın kim olduğu, yaşı, eşi, kilosu ve kitapları da araştırılmaya devam ediyor. Peki Ayça Kaya kimdir? İşte detaylar...

DR. AYÇA KAYA KİMDİR?

İç Hastalıkları Uzmanı Ayça Kaya, İstanbul'da doğdu. Kahramanmaraş'da lise eğitimini tamamlayan Ayça Kaya, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girerek doktorluk kariyerine adım attı. Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde İç Hastalıkları ihtisasını tamamlayan Ayça Kaya, şişmanlığın ve obezitenin önlenmesinde birçok araştırma yaptı. Dr. Ayça Kaya, bugüne dek birçok sağlık programında yer alırken gazetelerde ve dergilerde de röportajları yayınlanmıştır.

dr. ayça kaya kliniği nerede, muayene ücreti ne kadar

DR. AYÇA KAYA KAÇ YAŞINDA - KİLOSU

Doktor Ayça Kaya ile ilgili en çok soruların başında, "Ayça Kaya kaç yaşında?" ve "Ayça Kaya kaç kilo" soruları geliyor. Ne yazık ki Ayça Kaya'nın yaşı ve kilosu hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

AYÇA KAYA EŞİ

Ayça Kaya'nın eşiyle ilgili bir bilgi bulunmazken Ayça Kaya'nın evli olduğu ve iki çocuğunun bulunduğu biliniyor.

AYÇA KAYA KİTAPLARI

Ayça Kaya'nın bugüne dek yazdığı 3 kitabı bulunuyor. Son kitabı 2015 yılında çıkan Ayça Kaya, Beslenme Saati, Sayarak Zayıfla Mutfakta ve Sayarak Zayıfla 5333 isimli kitapları yazdı. Ayça Kaya'nın kitapları çeşitli internet sitelerinden satın alınabiliyor.

dr. ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi