Televizyon ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Emanet dizisi 132. Bölümü ile Salı akşamı kaldığı yerden devam edecek. Emanet 132. Bölüm fragmanı özeti olan 9 Mart Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin heyecanla beklenen 132. Bölümünde Yaman Kırımlı, Seher ile ilgili bildiklerini herkesten saklayacak ve kimselere söylemeyecek. Yaman, aşkı ve öfkesi arasındaki savaşın tam ortasında kalacak. Seher ise gözyaşı dökmeyi sürdürecek. Seher’i ağlarken gören Yaman Kırımlı’nın kalbinden, “Bir taş gibi batsam da, boğulsam da o suyun dibinde, git diyemiyorum” sözleri dökülecek. Türk dizisi Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Seher, yaşadığı acının sebebini anlayamadığını söyleyecek. Kendisini yitirmiş gibi hissettiğini söyleyen Seher, ne düşüneceğini, ne yapacağını ya da nasıl yaşayacağını bilmediğini kaydedecek. İkili, yalnız kaldığında büyük bir savaşın içinde olurken, başkalarının yanında ise başka bir kimliğe bürünmeye devam edecekler. Büyük bir acı çeken Seher, “Ben bunu hak etmiyorum” sözleri ile yeni bölüme damga vuracak.

Emanet 132. Bölüm fragmanı özeti izle

Türk dizisi Emanet 132. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayınlandı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk yapımının yeni bölümünde, Seher hakkında ortaya çıkan gerçekleri Yaman Kırımlı’yı çok öfkelendirecek. Aşkı ve büyük öfkesi arasında bocalayan Yaman Kırımlı’nın ne yapacağı sorusu 132. Bölümde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Heyecanın giderek arttığı dizinin yeni bölümünde Yaman ve Seher arasındaki uçurum daha da artacak. İkili gittikçe birbirinden uzaklaşırken, gerçeklerin ne zaman ortaya çıkacağı ise merak edilmeye devam edecek.

Emanet 9 Mart özeti fragmanı oku

Emanet dizisi 9 Mart 2021 Salı özeti fragmanı yayına girdi. Çekimlerine Kocaeli Darıca’da devam edilen dizinin başrollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız yer alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı) kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?