Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin başrol oyuncularından olan Halil İbrahim Ceyhan’ın hayatı araştırılıyor. Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç yaşında? Halil İbrahim Ceyhan oynadığı diziler, evli mi? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Emanet dizisinde Yaman Kırımlı karakterine hayat veren oyuncu, dizide başarılı ve korkusuz bir işadamını canlandırıyor. Bazen çok sert olabilen, gerçekte ise yumuşak kalpli bir adam olan Yaman Kırımlı, ithalat ve ihracat işiyle uğraşıyor.

Yaman ile Seher’in kalplere dokunan hikayesi ise hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Yaman Kırımlı’yı oynayan Halil İbrahim Ceyhan, sadece oyunculuğu ile değil, müzik çalışmaları ve modelliği ile de tanınıyor. 2007 yılında Best Model Of Turkey yarışmasıyla adından söz ettiren oyuncu, çok yönlü kişiliği ile dikkat çekiyor. Şarkıcı, söz yazarı, besteci, fotomodel, sinema ve dizi film oyuncusu olan Halil İbrahim Ceyhan, 10 parmağında 10 marifet bir isim olarak öne çıkıyor. Oyuncunun yaşamına dair merak edilenlerin yanıtları haberimizde yer alıyor.

Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?

Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan 1986 Sivas doğumludur. Oyuncu ve model olan Halil İbrahim Ceyhan, aynı zamanda müzisyendir. Kendi şarkılarını seslendiren ve birçok isme şarkı veren oyuncu, bu çok yönlü kişiliği ile dikkat çekmektedir. 2019 yılının Eylül ayında yayınlanan Kendini Bana Bırak adlı single çalışması ile gündeme gelen ve milyonun üstünde izlenme sayısına ulaşan oyuncu, Best Model Of Turkey yarışmasında da elde ettiği derece ile tanınmaktadır. Oyuncu, 2019 yılında çekilen Hemen Döneriz adlı sinema filminin ardından Emanet dizisinde canlandırdığı Yaman Kırımlı rolü ile oyunculuk çalışmalarına devam etmektedir.

Halil İbrahim Ceyhan nereli?

Oyuncu Halil İbrahim Ceyhan aslen Sivaslıdır. Sivas'ta doğup büyüyen oyuncunun yaşamını İstanbul’da sürdürdüğü bilinmektedir.

Halil İbrahim Ceyhan kimdir, nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler, evli mi?

Halil İbrahim Ceyhan kaç yaşında?

1986 doğumlu olan oyuncu Halil İbrahim Ceyhan 35 yaşındadır. 1.80 cm boyunda olan oyuncu, 76 kilodur.

Halil İbrahim Ceyhan evli mi?

Emanet dizisi başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan evli değildir. Müzik çalışmaları ile de tanınan Ceyhan, Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkı sözü vermiştir.

emanet dizisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosu

Halil İbrahim Ceyhan oynadığı diziler

  • Emanet (Yaman Kırımlı, TV Dizisi - 2020)
  • Hemen Döneriz (Sinema Filmi - 2019)

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri