Kanal 7’nin sevilen Türk yapımlarından olan Emanet dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Dizinin çekim mekanlarını merak eden izleyiciler ise Emanet dizisi nerede çekiliyor? Emanet dizisi çekim yeri neresidir? Sorularının yanıtını araştırıyor. Heyecanın her yeni bölümde daha da katlandığı dizi bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesine odaklanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan (Yaman Kırımlı), Sıla Türkoğlu (Bahar), Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri rol alıyor. Yaman Kırımlı ve Seher, annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’a sahip çıkmaya çalışırken birbirlerini daha iyi tanıyorlar ve aşkın ilk kıvılcımları ortaya çıkıyor. Hem yeşilin hem de mavinin en güzel tonlarının yoğun olduğu yerlerde yapılan çekimler ise diziye ilgiyi daha da arttırıyor. Birçok farklı mekanda çekim setleri kuruluyor. Emanet dizisi dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlarken aşk sahneleri ile de kalpleri ısıtıyor. Duygusal sahneleri ile yüreklere dokunan yapım başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici öyküsü ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün saat 19.00’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

sıla türkoğlu oynadığı diziler ve filmler

EMANET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan Emanet dizisi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiliyor. Karamel Yapım tarafından çekilen dizi için Darıca’nın farklı noktalarında çekim setleri kuruluyor. Darıca ilçesi, Kocaeli şehrinin en kalabalık üçüncü ilçesi olma özelliğini koruyor. Ayrıca nüfus yoğunluğu bakımından ise en kalabalık ilçesi olarak öne çıkıyor.

EMANET DİZİSİ ÇEKİM YERİ

Emanet dizisi çekim yeri Kocaeli şehridir. Emanet dizisinin çekildiği ev ve dizinin çekildiği diğer yerler Kocaeli’nin Darıca ilçesindedir. Dizinin ilk bölümleri İstanbul’un Çekmeköy ve Beykoz ilçelerinde çekiliyordu. Daha sonra ise dizi kadrosu Darıca’ya taşındı.

halil ibrahim ceyhan nereli oynadığı diziler