Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Emanet dizisinde Yaman Kırımlı karakterine hayat veren oyuncu ve model Halil İbrahim Ceyhan’ın hayatı merak ediliyor. Emanet dizisi Yaman kimdir? Halil İbrahim Ceyhan nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç? sorularının yanıtları araştırılıyor. Emanet dizisinin başrolünde yer alan Yaman Kırımlı, başarılı ve korkusuz bir iş adamı olarak karşımıza çıkıyor. Bazen çok sert olabilen, bazen de yumuşak kalpli bir adam olarak dikkat çeken Yaman Kırımlı, Yusuf’un ve Seher’in hayatına girmesi ile birlikte bambaşka biri olup çıkıyor.

Kırımlı Ailesi’nin tüm yükünü omuzlarında taşıyan Yaman Kırımlı, zor mücadeleler ve zor kararlarla sık sık karşı karşıya kalıyor. Bu zor karaktere hayat veren Halil İbrahim Ceyhan ise bambaşka bir hayat hikayesi ve profil ile dizi severleri şaşırtıyor. Sinema ve dizi oyuncusu olmasının yanı sıra aynı zamanda model, şarkıcı, söz yazarı ve besteci de olan Halil İbrahim Ceyhan, çok yönlü bir kişilik olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Emanet dizisi Yaman Halil İbrahim Ceyhan kimdir nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?

EMANET DİZİSİ YAMAN KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Emanet dizisi Yaman Kırımlı karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Halil İbrahim Ceyhan’dır. Yaman Kırımlı karakteri, ithalat ve ihracat işleri ile uğraşan ser mizaçlı biridir ve herkes kendisinden çekinir. Zengin bir ailenin tüm yükünü omuzlayan Yaman Kırımlı’nın bir abisi ölüyor, diğer abisi ise engelli. Ölen abisinden emanet kalan Yusuf’a ise gözü gibi bakıyor.

HALİL İBRAHİM CEYHAN NERELİ?

1986 doğumlu olan Halil İbrahim Ceyhan Sivaslıdır. Sivas’ta doğup büyüyen Halil İbrahim Ceyhan şarkıcı, söz yazarı, besteci, fotomodel, sinema ve dizi oyuncusudur. Çok yönlü biri olan oyuncu, 2019 yılında yayınladığı “Kendini Bana Bırak” adlı single çalışması ile büyük ilgi görmüştü. 2007 yılında Best Model Of Türkiye yarışmasına katılan ve en iyi erkek model seçilen oyuncu, müzik çalışmalarının yanı sıra oyunculuğa da merak sarmış ve 2019 yılında Hemen Döneriz adlı film ile kameralar karşısına geçmiştir. Daha sonra ise 2020 yılında başlayan Emanet dizisinde Yaman Kırımlı karakterini canlandırmaya başlamıştır.

emanet dizisi nerede çekiliyor oyuncu kadrosu

HALİL İBRAHİM CEYHAN KAÇ YAŞINDA?

1986 doğumlu olan oyuncu Halil İbrahim Ceyhan 35 yaşındadır. İlk single çalışmasını 2007 yılında çıkaran oyuncu, Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan’a da şarkı sözü vermiştir. 10 parmağında 10 marifet bir isim olan Halil İbrahim Ceyhan, modellik ve oyunculuk mesleğini de sürdürmektedir.

Emanet dizisi Yaman Halil İbrahim Ceyhan kimdir nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim, boyu kaç?

HALİL İBRAHİM CEYHAN SEVGİLİSİ KİM?

Emanet dizisinde Yaman Kırımlı karakterini canlandıran oyuncu Halil İbrahim Ceyhan’ın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

HALİL İBRAHİM CEYHAN BOYU KAÇ?

Oyuncu Halil İbrahim Ceyhan’ın boyu 1.80 cm’dir. Kilosu ise 76’dır.

sıla türkoğlu (seher kırımlı) aslen nereli boyu kaç dizileri