Görümce filmi televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Gelin ve görümce arasındaki çekişmeyi komedi ile harmanlayan filmin senaryosunu Gupse Özay yazdı. Görümce filminin yayınlanacağı kanalı, oyuncu kadrosunu, senaryosunu ve çekim yerlerini merak eden izleyiciler, Görünce filmi hangi kanalda oynuyor 2020? Görümce filmi oyuncuları kim? Görümce filmi konusu ne? Görümce filmi nerede çekildi? Görümce filmi Deniz’in evi nerede? Sorularına yanıt aranıyor. BKM tarafından yapılan Görümce filminin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. Görümce filmine dair merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

GÖRÜMCE FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Görümce filmi Star TV kanalında, saat 20.00’de oynuyor. TV’de ilk kez yayınlanan Görümce filmi Star TV izleyicileri ile buluşuyor.

GÖRÜMCE FİLMİ OYUNCULARI KİM?

bayi toplantısı kaç yılında çekildi

GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU NE?

Filmde Yeliz, erkek kardeşi Ahmet’e fazlası ile düşkün bir görümceyi oynuyor. Yeliz ve Ahmet birlikte yaşıyor. Fakat Yeliz’i kötü bir sürpriz bekliyor. Ahmet aşık oluyor ve kıza evlenme teklif ediyor. Bunu duyan Yeliz’in ise dünyalar başına yıkılıyor. Yeliz, kendi arkadaşları ile kafaya kafaya verip Ahmet’i kızdan ayırmanın planlarını yapıyor. Ahmet ise ablası Yeliz ve sevdiği kız Deniz arasında kalıyor.

GÖRÜMCE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? DENİZ’İN EVİ NEREDE?

Görümce filmi İstanbul’da çekildi. Görümce filminde görülen Deniz’in evi İstanbul’da’dır. Görümce filmi 2016 yılında yapıldı ve 19 hafta vizyonda kaldı.

eltilerin savaşı kaç yılında çekildi