Hadi be Oğlum filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Fox TV'de saat 20.00'de başlayacak olan filmin, binlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor. Çıktığı dönemde en çok konuşulan filmlerden biri olan Hadi be Oğlum filminde, Balıkçı Ali'nin oğlu için yaptığı fedakarlıklar anlatılıyor. Filmi izleyen kişiler ise, Hadi be Oğlum filminde Balıkçı Ali'nin oğlu olan Efe'nin hastalığını merak ediyor. Bunun yanı sıra Hadi be Oğlum filminin hangi koyda çekildiği de araştırılıyor. Hadi be Oğlum filmiyle ilgili detaylar, haberimizde...

7. koğuştaki mucize filmi nerede çekildi

HADİ BE OĞLUM FİLMİNDE EFE'NİN HASTALIĞI NE

Hadi be Oğlum filminde, Efe'nin hastalığı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Filmde bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama olmasa da, Balıkçı Ali'nin oğlu Efe'nin otizm hastası olduğu anlaşılıyor.

Otizm, genellikle ilk 3 yaşta başlayan ve hayatı boyunca devam eden, çevresindeki kişilerle iletişim kuramaması olarak bilinen bir bozukluktur. Erken tanı, otizm hastası çocuğun hayata kazandırılması için çok önemlidir. Erkeklerde, kızlara göre daha sık görülen otizmde çocukların yüzde 70'inde zeka geriliği, yüzde 10'unda ise üstün zeka görülebilir. Otizm hastası çocuklar, çok fazla göz teması kurmaz, ismiyle seslenildiğinde tepki vermez, çevresiyle ilgilenmez, fiziksel temastan hoşlanmaz, konuşmayı öğrenseler dahi çok fazla konuşmayı tercih etmezler.

HADİ BE OĞLUM FİLMİ HANGİ KOYDA ÇEKİLDİ

Hadi be Oğlum filminin koy çekimleri de Antalya'nın Kaş ilçesinde gerçekleştirildi. Çekimlerin büyük çoğunluğu, Kaş'a 1 saat uzaklıkta olduğu belirtilen koyda gerçekleştirildi. Bakir bir koy bulunması, çekimlerin daha rahat yapılmasını sağladı.

bal kaymak filmi nerede çekildi