Hint yapımı Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrolleri arasında olan ve Ahem Modi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek ismi ve bilgileri merak ediliyor. Hint Masum dizisi Ahem kimdir, gerçek adı ne? Masum dizisi Ahem kaç yaşında, son hali nasıl, dini nedir? Sorularının cevapları araştırılıyor. Modi ailesinin büyük oğlu olan Ahem Modi, zengin bir işadamıdır ve evlenmek istemektedir. Daha önce başka biri ile nişanlı olan Ahem, annesi Kokila’nın da isteği ile Gopi ile evlenmiştir. Mutlu bir hayat yaşayan Ahem, kızı Mira’nın ortadan kaybolması ile zor günler yaşadı ve karısı Gopi’yi evden kovdu. Büyük üzüntüler yaşayan Ahem, yıllar sonra çocuğu Mira’ya ve Gopi’ye kavuştu. Masum Hint dizisinde Ahem Modi karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı, kim olduğu, yaşı ve dini ile son hali hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

HİNT MASUM DİZİSİ AHEM KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Hint Masum dizisinde Ahem karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Mohammad Nazim’dir.  2015 yılında en iyi erkek oyuncu ödülünü alan oyuncu, 1 Ocak 1984 tarihinde Hindistan’ın Malerkotla bölgesinde dünyaya gelmiştir. 1.73 cm boyunda olan Naila Parveen adında bir kardeşi bulunan Mohammad Nazim, Hintli bir model ve televizyon oyuncusudur. İlk olarak Shaurya Aur Suhani adlı dizi ile adını duyuran oyuncu, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya dizisi ile daha da tanınmıştır. Oyuncu olmadan önce kişisel fitness eğitmeni olarak çalışan, müzik videolarında ve sporla ilgili videolarda yer alan Mohammad Nazim, aynı zamanda modellik de yapmıştır.

Mohammad Nazim

KANAL 7 MASUM DİZİSİ AHEM KAÇ YAŞINDA, DİNİ NEDİR?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Masum dizisinde Ahem karakterine hayat veren Mohammad Nazim 36 yaşındadır. Dini İslam olan Mohammad Nazim, Bollywood korku filmi olan Plot No.666 filminde Mack rolünü canlandırmıştır.

Mohammad Nazim

Mohammad Nazim

gopi modi