Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint yapımı Masum dizisinin başrolünde yer alan Gopi karakterine dair detaylar araştırılıyor. Kanal 7 Hint Masum dizisi Gopi kimdir, kaç yaşında, gerçek adı? Hint Masum dizisi Gopi son hali nasıl, dini nedir? Sorularının cevapları merak ediliyor. Hindistan’da 3 Mayıs 2010 ve 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında yayınlanan Masum dizisi, ülkenin en çok izlenen yapımlarından olmuştur. Saath Nibhaana Saathiya 2 adıyla devam dizisi de çekilen Masum dizisi Star Plus kanalında 2184 bölüm yayınlanmıştır. Dizide, annesi ve babası ölen, dayısı tarafından yetiştirilen ve Modi ailesinden Ahem ile evlenen Gopi karakterine hayat veren oyuncunu gerçek adı, kim olduğu, yaş ve din bilgisi hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

Devoleena Bhattacharjee

HİNT MASUM DİZİSİ GOPİ KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Hint Masum dizisinde Gopi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Devoleena Bhattacharjee’dir. 1985 yılında Hindistan’ın Sivasagar, Assam bölgesinde doğan Devoleena Bhattacharjee 1.63 cm boyunda ve 60 kilodur. Bekar olan oyuncu, canlandırdığı Gopi karakteri ile 2013, 2015 ve 2016 yıllarında “En İyi Kadın Oyuncu” ödülleri almıştır. Hindistan’da Ulusal Teknoloji Enstitüsü’nde eğitim gören ve mezun olan Devoleena Bhattacharjee, oyuncu olmadan önce kuyumculuk tasarımı üzerine çalıştı. Dans etmeyi, şarkı söylemeyi, yemek yapmayı, yogayı, bahçe ile uğraşmayı seven genç oyuncu, aynı zamanda model, şarkıcı ve dansçıdır. Annesi ve erkek kardeşi ile Mumbai’de yaşayan oyuncu, Hindistan’da yayınlanan birçok dizi de televizyon şovunda yer aldı.

Ahem Modi

HİNT MASUM DİZİSİ GOPİ KAÇ YAŞINDA, DİNİ NEDİR?

Hint Masum dizisinde Gopi karakterini canlandıran oyuncu Devoleena Bhattacharjee 35 yaşındadır. 22 Ağustos 1985 doğumlu olan Devoleena Bhattacharjee’in dini Hinduizm’dir. Masum dizisi devam ettiği sırada birçok karakter ile sorun yaşayan oyuncu, dizinin diğer rollerini canlandıran isimlerle sık sık tartışmalar yaşadı.

Devoleena Bhattacharjee

yeni başlayacak diziler 2021