Kafalar Karışık filmi sinemaların ardından televizyon ekranlarında da seyirci ile buluşuyor. Kafalar Karışık filmi hakkındaki detayları merak eden izleyiciler, Kafalar Karışık oyuncuları kim? Kafalar Karışık çekim yerleri neresi? Kafalar Karışık filmi nerede çekilmiş, nerede çekildi? Kafalar Karışık filmi gişesi, hasılatı, maliyeti nedir? Kafalar Karışık filmindeki Antik Kent neresi? Kafalar Karışık filmi cast, yönetmen, yapımcı kim? Kafalar Karışık ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Sorularına yanıt arıyor. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

KAFALAR KARIŞIK OYUNCULARI, OYUNCU KADROSU, CAST KİM?

Kafalar Karışık filmi başrol oyuncuları Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin. Filmin oyuncu kadrosunda Metin Akpınar, Erkan Can, Güven Kıraç, Perihan Savaş, Altan Erkekli, Cihan Ünal, Yıldız Tilbe ve Funda Arar gibi önemli isimler var. Kafalar Karışık filmi geniş oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Filmde ayrıca Musa Uzunlar, Zuhal Yalçın, Selahattin Taşdöğen, Ruhi Sarı, Enes Batur, Reynmen (Yusuf Aktaş), Halil Söyletmez, Ece Seçkin, Feride Hilal Akın, Uras Benlioğlu, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Tunçbilek, Behzat Gerçeker, ve Derya Uluğ da rol alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu oturuyor.

ekşi elmalar filmi nerede çekildi kaç yılında

KAFALAR KARIŞIK NEREDE ÇEKİLMİŞ, NEREDE ÇEKİLDİ, ÇEKİM YERLERİ NERESİ?

Kafalar Karışık filmi İstanbul, Antalya ve Muğla’da çekilmiştir. Kafalar Karışık filmi birçok farklı şehirde çekildi. Kafalar Karışık filmi çekim yerleri arasında İstanbul’un değişik noktaları, Antalya’ya bağlı Kaş ve Korkuteli ilçesi ile Muğla’ya bağlı Elmalı da yer alıyor.

KAFALAR KARIŞIK FİLMİ KONUSU / HİKAYESİ NEDİR?

Atakan ile Buse evlenmeyi planlarken, Buse’nin dedesi bu işe karşı çıkar. Atakan Buse’nin yıllardır kayıp olan babasını bulmak için yollara düşer. Atakan’a bu macerada arkadaşları Fatih ve Bilal de eşlik eder. Kafalar Karışık filmi, sevdiği kız ile evlenebilmek için kızın kayıp babasını arayan bir gencin hikayesini anlatıyor.

görümce filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi

KAFALAR KARIŞIK FİLMİ GİŞESİ, HASILAT BİLGİLERİ VE MALİYETİ NEDİR?

Kafalar Karışık 8 haftada 864.706 seyirci rakamına ulaştı. Kafalar Karışık filmi 10 milyon 453 bin lira hasılat yaptı. Beklentileri karşılaşamadığı söylenen film, geniş oyuncu kadrosu ile çok konuşulmuştu.

KAFALAR KARIŞIK FİLMİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kafalar Karışık filmi televizyon ekranlarında 25 Şubat 2020 Salı günü, Fox TV kanalında yayınlanacak. Popüler film saat 20.00’de başlayacak.

bayi toplantısı filmi nerede çekildi kaç yılında