Kan Kardeşler filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Fox TV'de yayınlanacak olan film, saat 23.00'te başlayacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, filmin konusu, oyuncuları, nerede ve hangi otelde çekildiği konusunda araştırmalar yapılıyor. Filmin fragmanını izleyen kişiler, Kan Kardeşler filminin nerede ve hangi otelde çekildiğini, oyuncuları ve konusunu merak ediyor. Kan Kardeşler filmiyle ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

KAN KARDEŞLER FİLMİ KONUSU

Kan Kardeşler filminde, Tarık ve Vedat isminde iki arkadaşın hayatı anlatılıyor. Aynı tostçu dükkanını çalıştıran ve aynı evde kalan iki arkadaştan Vedat, kendi menfaatlerini düşündüren ve hızlı bir şekilde para kazanmanın hayalini kurmaktadır. Tarık ise daha uysal ve cömerttir. İki arkadaş, bir gece denizde boğulmakta olan bir adamın görerek kurtarır. Kurtardıkları kişinin, birçok oteli bulunan Ekrem olduğu ortaya çıkar. İş adamı Ekrem, bu iyiliğin ardından iki arkadaşı da düğününe çağırır ve otellerinde ağırlamak ister. İki arkadaş, teklifi kabul ederek otele yerleşir. Otelde kalan isimlerden biri ise, Vedat'ın daha önceden husumeti olan Denyo Faruk'tur. Denyo Faruk, Vedat'ın haberini alınca Vedat'a otelde bulunan Toros Elması'nı çalma görevini verir. Vedat, borcunu ödemek için Toros Elması'nı çalmanın hesaplarını yapmaya başlar.

aşk şarkısı filmi nerede çekildi

KAN KARDEŞLER FİLMİ OYUNCULARI

  • Ümit Erdim
  • Volkan Demirok
  • Şener Savaş
  • Bengi İdil Uras
  • Orçun İynemli
  • Halil Söyletmez
  • Yönetmen - Murat Onbul
  • Senarist - Barış Erdoğan, İlker Arslan
  • Yapımcı - Öner Arslanel
  • Görüntü yönetmeni - Mehmet Başbaran

bayi toplantısı filmi nerede çekildi

KAN KARDEŞLER FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Kan Kardeşler filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi. Filmin çekimleri için hem Anadolu yakasında hem de Avrupa yakasında set kuruldu. Anadolu Yakası'nda gerçekleştirilen çekimler için Şile, Tuzla ve Ümraniye'de set kuruldu. Avrupa Yakası'ndaki çekimler ise Eminönü'nde yapıldı.

KAN KARDEŞLER FİLMİ HANGİ OTELDE ÇEKİLDİ (ÇEKİLDİĞİ OTEL)

Kan Kardeşler filminin çekildiği otel de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kan Kardeşler filminin çekildiği otelin Nashira Resort Hotel olduğu ortaya çıktı. Nashira Resort Hotel, Antalya'da yer alıyor. 5 yıldızlı otelin adresi ise Sorgun, Titreyengöl Mevkii, Manavgat Antalya olarak belirtiliyor. Kan Kardeşler filminin çekildiği otel Antalya Havaalanı'na 70 kilometre, Manavgat Şelalesi'ne 9 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

niyazi gül dörtnala nerede çekildi