Masum dizisi günlük olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Raşi karakterini kimin canlandırdığı ve oyuncunun yaşamına dair detaylar araştırılıyor. Kanal 7 Hint Masum dizisi Raşi kimdir, gerçek adı ne? Masum dizisi Raşi kaç yaşında, son hali nasıl, dini nedir? Sorularının cevapları merak ediliyor. Hindistan’da 2010 ve 2017 tarihleri arasında Saath Nibhaana Saathiya adıyla yayınlanan Masum dizisinin 2020 yılında devam dizisi de çekiliyor. Star Plus kanalında 2184 bölüm yayınlanan dizi Kanal 7 ekranlarında her gün izleyici ile buluşuyor. Dizinin ana karakterlerinden olan Raşi karakteri, Modi ailesinden Jigar ile evlidir ve Gopi karakterinin kuzenidir. Annesi Urmila’dır ve Modi ailesinin evinde yaşamaktadır. Dizinin en çok merak edilen isimlerinden biri olan Raşi karakterine kimin hayat verdiği, oyuncunun gerçek adı, yaş ve din bilgisi ile son halinin nasıl olduğu soruları yanıt buldu.

Rucha Hasabnis

KANAL 7 HİNT MASUM DİZİSİ RAŞİ KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint yapımı Masum dizisinde Raşi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Rucha Hasabnis’tir. 8 Şubat 1988 tarihinde Mumbai’de dünyaya gelen Rucha Hasabnis, 1.64 cm boyundadır ve Rahul Jagdale ile 2015 yılında evlenmiştir. Raşi karakteri ile Hindistan’da birçok ödül kazanan genç oyuncunun annesi ve babası Reshma Hasabnis ve Ramesh Hasabnis’tir. İlk oyunculuk deneyimini Marati dizisinde Chaar Choughi karakteri ile kazanan oyuncu, 2015 yılında evlendikten sonra bir süre oyunculuğu bırakmıştır. 2019 yılında ise kızı dünyaya gelmiştir. Mumbai Üniversitesi’nden mezun olan genç oyuncu, Hindistan’da birçok dizide ve filmde rol almıştır.

Rucha Hasabnis

MASUM DİZİSİ RAŞİ KAÇ YAŞINDA, DİNİ NEDİR?

Masum dizisinde Raşi karakterini canlandıran Rucha Hasabnis 32 yaşındadır. Dini Hinduizm olan Rucha Hasabnis, Masum dizisinin başrol oyuncuları arasındadır.

Gopi Modi

yeni başlayacak diziler listesi 2021