Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Cem karakteri ile ünlenen ve oyuncu Sedef Avcı ile evliliği ile uzun süre gündem olan Kıvanç Kasabalı, TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta adlı programı hazırlayıp sunmaya devam ediyor. Kıvanç Kasabalı’nın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Kıvanç Kasabalı kimdir, hayatı, aslen nereli, memleketi neresi? Kıvanç Kasabalı oynadığı diziler ve filmler nedir, hangi burç? Sorularının cevaplarını araştırıyor.

Sunduğu belgesel ile ilk önce Nevşehir’e giden oyuncu, daha sonra Rize’nin Hemşin, Kars’ın Akçakale ilçelerine gitti. Antalya Akseki’de çekimler yaptı ve Çorum’un Boğazkale ilçesine konuk oldu. Sinop Erfelek’te Karacaköy ve Şerefiye köylerinde deneyimlerini paylaşan Kıvanç Kasabalı, köy hayatını yakından gözlemlemek ve yerinde tecrübe etmek için uzun bir Anadolu turuna çıktı.

Anadolu’nun samimi ve sıcak insanları ile doğal güzelliklerine şahit olduğumuz Şehirden Uzakta programını sunan Kıvanç Kasabalı, köy hayatını her yönüyle keşfetmeyi sürdürüyor. Oyuncu ve model Kıvanç Kasabalı’nın biyografi bilgileri, kim, nereli ve kiminle evli olduğu, memleketi, dizileri ve filmleri ile burcu hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer buluyor.

Kıvanç Kasabalı kimdir, hayatı, aslen nereli, oynadığı diziler ve filmler, memleketi neresi, hangi burç?

KIVANÇ KASABALI KİMDİR HAYATI

Oyuncu ve model Kıvanç Kasabalı 24 Şubat 1975 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz adlı dizi ve 2005 yılında Kanlı Düğün adlı dizide rol alan Kasabalı, 2006 ve 2010 yılları arasında yayınlanan Yaprak dökümü dizisinde canlandırdığı Cem rolü ile geniş kitleler tarafından tanınmıştır. Daha sonra Küçük Kadınlar, Merhamet, Samanyolu, Ağlatan Dans, Analar ve Anneler ile Yasak Elma dizisinde rol almıştır. Kıvanç Kasabalı, TRT Belgesel kanalında yayınlanan Şehirden Uzakta adlı programı hazırlayıp sunmaya devam ediyor.

KIVANÇ KASABALI ASLEN NERELİ MEMLEKETİ NERESİ?

Oyuncu Kıvanç Kasabalı aslen İstanbulludur. Memleketi İstanbul olan oyuncu, İstanbul’da doğup büyümüştür ve ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamaktadır.

KIVANÇ KASABALI KİMİNLE EVLİ?

Kıvanç Kasabalı, kendisi gibi oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlidir. Çift 2005 yılında evlendi ve 2013 yılında Can adlı oğulları dünyaya geldi.

ailenin yeni üyesi reşat strik hangi dili konuşuyor nereli

KIVANÇ KASABALI HANGİ BURÇ?

24 Şubat doğumlu olan Kıvanç Kasabalı Balık burcudur. Kıvanç Kasabalı 45 yaşındadır.

KIVANÇ KASABALI OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

  • Ayrılsak da Beraberiz (1999)
  • Kanlı Düğün (2005)
  • Yaprak Dökümü (2006 – 2010)
  • Küçük Kadınlar (2010)
  • Samanyolu (2010)
  • Merhamet (2013)
  • Ağlatan Dans (2014)
  • Analar ve Anneler (2015)
  • Yasak Elma (2018)

ailenin yeni üyesi reshad strik evli mi eşi kim kaç çocuğu var