Masterchef Somer Sivrioğlu nereli? Masterchef Somer Sivrioğlu restoranı var mı? Masterchef Somer Sivrioğlu restaurantı nerede? Masterchef Somer Sivrioğlu doğum tarihi nedir? Masterchef Somer Sivrioğlu Şef’in burcu ne? Sorularının cevabını arayan yarışma severler, TV8 ekranlarında üçüncü sezonu ile ekranlara gelen Masterchef Türkiye’nin jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu’nun aslen nereli olduğu, memleketi, doğum yeri ve tarihi, hangi burç olduğu ve restoranı hakkındaki soruların cevabını öğrenmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz yıl 18 yıllık eşinden boşanan ve 2 çocuğu olan Somer Sivrioğlu’nun yasak aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmiş ve magazin basınında uzun süre konuşulmuştu. Somer Şef’in başka bir kadınla ilişkisi olduğu, bu yüzden eşinin boşanma davası açtığı iddiaları basına yansımıştı. Yemek şefi ve sunucu olan Somer Sivrioğlu, mutfak konusundaki akademik kariyerini Avustralya’da tamamladı. Bu ülkede master yapan ve şeflik kariyerine ilk adımını atan Somer Sivrioğlu, restoranlarda yöneticilik yaptıktan sonra menüsünde Türk lezzetlerinin olduğu ilk restoranını açtı.

Anadolu mutfağı hakkında bir kitabı da bulunan Somer Şef, 2018 yılında Masterchef Türkiye jürisi olarak yer aldı ve hala jüri üyeliğine devam ediyor. Küçük yaşlarda aşçılığa merak saran ve ailesinin sahibi olduğu restoranda çalışmaya başlayan Somer Sivrioğlu Şef, üniversiteyi Ankara’da tamamladı. 195 cm boyunda ve 125 kilo olduğu bilinen Somer Sivrioğlu Şef’in yaşamına dair merak edilenler detaylar ortaya çıktı.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF NERELİ?

Masterchef Türkiye 2020 jürisi Somer Sivrioğlu Şef Eskişehirlidir. Eskişehir’de doğup büyüyen Somer Sivrioğlu yaşamını İstanbul’da ve Avustralya’da sürdürüyor.

Masterchef Somer Sivrioğlu nereli, restaurantı nerede, Restoranı var mı, doğum tarihi, burcu ne?

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu Şef’in doğum tarihi 25 Mayıs 1971’dir. 49 yaşında olan Somer Şef, Masterchef Türkiye’nin 3 sezondur jüri koltuğunda oturuyor.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF’İN BURCU NE?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu Şef’in burcu Boğadır. Türkiye’nin en ünlü aşçılarından olan Somer Sivrioğlu, Avustralya’nın da en ünlü aşçıları arasında yer alıyor.

masterchef danilo şef eşi kaç yaşında nereli kimdir

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF’İN RESTORANI VAR MI?

Masterchef jürisi Somer Sivrioğlu Şef’in Avustralya’da Efendy ve Anason adında iki restoranı vardır. Türk yemeklerini dünyaya tanıtan Somer Şef’in yemek kitabı da var.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF’İN RESTAURANTI NEREDE?

Masterchef 2020 jürisi Somer Sivrioğlu Şef’in restaurantı Avustralya’nın Sidney bölgesindedir. Somer Şef’in Efendy ve Anason adlı restoranları Sidney’de bulunan Balmain ve Barangaroo bölgelerindedir.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU ŞEF’İN ALDIĞI ÖDÜLLER

  • 2010 yılında İç Batı’nın En İyi Türk Restoranı Ödülü’nü aldı
  • 2010 ve 2011 yılında RCNSW Mükemmellik Ödülü’nü kazandı
  • 2012 yılında İç Batı’nın En İyi Restoranı ve En İyi Lezzet Ödülü’nü kazandı
  • 2013 yılında Yerel İşletme Ödülü’nü kazandı
  • 2018 yılında GQ Türkiye Ödül Töreni’nde Yılın Şefi Ödülü’nü aldı

mehmet yalçınkaya şef sol eli ne oldu parmakları