Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Bu hafta yapılacak yarışmaların yine birbirinden eğlenceli anlara sahne olması beklenirken yeni bölümün başlamasına kısa süre kala jüri olarak görev yapan Somer Sivrioğlu'nun kim olduğu araştırılmaya başladı. İki sezondur jüri kadrosunda bulunan Somer Sivrioğlu'nun kim olduğunu merak eden internet kullanıcıları, Google arama motorunu kullanarak cevap arıyor. Peki Somer Sivrioğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim, boyu ve kilosu ne? Masterchef Somer Şef ile ilgili tüm detayları, haberimizde bulabilirsiniz.

MASTERCHEF SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971 yılında doğan Somer Sivrioğlu, küçük yaşlarda aşçılığa merak sardı. Annesinin restoranında çalışmaya başlayan Somer Sivrioğlu, liseden mezun olduktan sonra Ankara'ya gitti. Bilkent Üniversitesinden mezun olan Somer Sivrioğlu, yurt dışına çıkmaya karar verdi. Kariyerinin geri kalanını Avustralya'da geçirme kararı alan Sivrioğlu, burada birçok restoranda çalışarak kendini geliştirdi. Avustralya'da iki farklı restoran açan Sivrioğlu, Türk yemeklerini tanıttı ve ülkede tanınan bir isim haline geldi. Kariyeri boyunca başarılarıyla birçok ödülün ve madalyanın sahibi olan Somer Sivrioğlu, 2 sezondur Masterchef Türkiye'de jüri olarak görev yapıyor. Somer Sivrioğlu, yarışmayı takip eden vatandaşların en sevdiği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir? Yaşı, eşi, boyu, kilosu

SOMER SİVRİOĞLU NERELİ - DOĞUM TARİHİ

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 yılında, İstanbul'da doğdu. Somer Sivrioğlu'nun İstanbul'un hangi ilçesinde doğduğu ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

SOMER SİVRİOĞLU YAŞI

1971 yılında İstanbul'da doğan Somer Sivrioğlu, 48 yaşında.

SOMER SİVRİOĞLU BOYU - KİLOSU

Somer Sivrioğlu'nun boyu 1,90'dır. Birçok internet sitesinde ise Somer Sivrioğlu'nun kilosunun 124 olduğu ifade edilmektedir.

masterchef mehmet yalçınkaya parmakları yok mu

SOMER SİVRİOĞLU BURCU

25 Mayıs doğumlu olan Somer Sivrioğlu, boğa burcudur.

SOMER SİVRİOĞLU EŞİ KİMDİR?

Somer Sivrioğlu'nun eşi, Aslı Sivrioğlu'ydu. Somer Sivrioğlu'nun bir kadınla görüntülendiği iddialarının ardından Somer Sivrioğlu Türkiye'de gündem olmuş, ikili kısa bir süre sonra mahkemeye giderek boşanmıştı.

SOMER SİVRİOĞLU ÇOCUKLARI

Somer Sivrioğlu'nun Aslı Sivrioğlu ile evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır. Somer Sivrioğlu'nun çocuklarının isimleriyle ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

masterchef danilo zanna restoranları nerede