Survivor 2020’nin en güçlü şampiyon adaylarından biri olan Barış Murat Yağcı’nın aslen nereli olduğu, yaşı ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Barış nereli? Survivor Barış kaç yaşında? Survivor Barış’ın mesleği nedir? Sorularına yanıt arayan yarışma severler, Barış Murat Yağcı’ya dair detayları öğrenmek istiyor. Survivor genel puan sıralamasında 67 galibiyet, 39 mağlubiyet skoru ile ikinci sırada olan ve yarışmanın istikrarlı isimleri arasında bulunan Barış Murat Yağcı, adada en çok konuşulan isimlerden biri olarak gündeme geliyor. Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilen, magazin basınında İrem Derici ve Alman model Brenda Patea ile sevgilisi olduğu yönünde geçmişte haberler çıkan Barış Murat Yağcı, bir magazin programına katılarak İrem Derici’nin argo konuşan bir kadın olduğunu, bu yüzden bir birliktelik yaşamalarının mümkün olmadığını söylemişti. Barış Murat Yağcı’nın hayatı hakkında merak edilenler ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ NERELİ?

Survivor 2020’de Gönüllüler Takımı’nda yarışan Barış Murat Yağcı aslen Çeşme İzmirlidir. Çeşme’nin ünlü ve turistik mahallesi Alaçatı’da doğup büyüyen Barış Murat Yağcı’nın babası Alaçatı’da yaşıyor. Annesi Almanya Frankfurt doğumlu olan Barış’ın babası Yunanistan göçmeni ve Yağmur adında bir kız kardeşi var.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

Barış Murat Yağcı

SURVİVOR BARIŞ KAÇ YAŞINDA?

21 Kasım 1991 doğumlu olan Survivor Barış Murat Yağcı 29 yaşında. Çocukluk yaşlarında basketbol oynayan ve daha sonra modellik ve oyunculuk kariyerine yoğunlaşan Barış Murat Yağcı, Survivor’da en az yarı final göreceği konuşulan isimler arasında yer alıyor.

SURVİVOR BARIŞ’IN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor Gönüllüler Takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı’nın mesleği oyunculuk ve modelliktir. Dizilerde rol alan ve mankenlik kariyerini de sürdüren Barış Murat Yağcı son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterine hayat vermişti.

Survivor Mert kaç yaşında, nereli? Survivor Mert kimdir, boyu kaç cm? Mert Öcal’ın burcu nedir?