Survivor 2020’nin dikkat çeken yarışmacılarından biri de Mert Öcal oldu. Ünlüler Takımı’nı yönlendiren bir konumda olan Mert Öcal’ın sözü takımda geçmeye devam ediyor. Mert Öcal’ın hayatına dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Survivor Mert kaç yaşında ve aslen nereli? Survivor Mert kimdir, boyu kaç cm? Mert Öcal’ın burcu nedir? Sorularına yanıt arıyor. Haftalık performans tablosunda 16 yarışmacı arasında 13. Sırada 1 puanla yer alan Mert Öcal’ın performansında önemli düşüşler olduğu göze çarpıyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 yarışmasının iddialı isimlerinden olan Mert Öcal’ın hayatı ve biyografi bilgileri haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR MERT KİMDİR, NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal 1982 İstanbul doğumludur. Mert Öcal İstanbullu, ailesinin memleketine dair bir bilgi ise bulunmuyor. Manken ve oyuncu olan Mert Öcal, Best Model Of Turkey birincisidir ve Best Model Of The World yarışmasında da ülkemizi temsil etmiştir.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın mesleği, ne iş yapıyor, burcu nedir, dizileri, boyu kaç?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Mert Öcal 38 yaşında. Kısa bir süre modellik yapmasının ardından kariyerine oyuncu olarak devam eden Mert Öcal Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz ve Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı.

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

Mert Öcal

SURVİVOR MERT’İN BOYU KAÇ CM?

Survivor yarışmacısı Mert Öcal’ın boyu 193 cm’dir. Survivor’a katıldığında 100 kilo olan Mert Öcal’ın 89 kiloya düştüğü biliniyor.

Survivor Sercan’ın eski sevgilileri kim, boyu kaç? Sercan Yıldırım’ın sevgili listesi, futbolu bıraktı mı?

Mert Öcal

MERT ÖCAL’IN BURCU NEDİR?

29 Eylül doğumlu olan Mert Öcal’ın burcu Terazidir. Binicilik sporu ile de ilgilenen Mert Öcal evli değil.

Binlerce kişinin beklediği, para, gıda ve elektrik yardımı başvuruları başladı, başvuru şartları için tıklayın.

Mert Öcal