Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020 başladı. Bu sezon yine büyük mücadelelere sahne olması beklenen yarışma, yine binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Survivor yarışmacıları kadrosunda bu sezon Meryem Kasap da bulunuyor. Meryem Kasap'ı tanımayan izleyiciler ise "Meryem Kasap kimdir?" ve "Meryem Kasap nereli?" aramalarını yapmayı sürdürüyor. Peki Meryem Kasap kaç yaşında, boyu ve kilosu ne? İşte detaylar...

MERYEM KASAP KİMDİR?

Survivor yarışmacılarından Meryem Kasap, küçük yaşlarda başladığı tiyatrodan bir süre sonra spora olan ilgisi nedeniyle ayrıldı. Kariyerine sporcu olarak devam etmek isteyen Kasap, sırıkla yüksek atlama ve hentbolda yarışmalara katıldı. Bir süre sonra sakatlanan Meryem Kasap, 400 metre koşmaya başladı. Eğitim hayatına Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde devam eden Meryem Kasap, 12 yıl boyunca spor hayatını sürdürdü. Survivor 2020'ye katılma kararı alan Meryem Kasap, elemelerden geçerek yarışma kadrosuna dahil oldu.

Survivor Evrim'in boyu kaç, burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

MERYEM KASAP NERELİ

Fitness eğitmenliği yapan Meryem Kasap, Trabzonludur. Trabzon'da doğan Meryem Kasap'ın ailesinin de Trabzonlu olduğu ifade ediliyor.

MERYEM KASAP KAÇ YAŞINDA

Meryem Kasap, 1992 yılında doğmuştur. 1 Mayıs'ta dünyaya gelen Meryem Kasap, 28 yaşındadır. Meryem Kasap, 3 ay sonra 29 yaşına girecek.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?

MERYEM KASAP KİLOSU - BOYU

Survivor yarışmacılarından Meryem Kasap'la ilgili en çok merak edilen konulardan biri, Meryem Kasap'ın boyu ve kilosu oldu. Ne yazık ki Meryem Kasap'ın boyu ve kilosuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

Survivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosuSurvivor 2020 Meryem Kasap kimdir? Nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu