Survivor Ünlüler Gönüllüler Yarışması yeni mücadeleler ile TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Gönüllüler Takımı yarışmacısı Evrim Keklik’in boyunu, burcunu ve voleybol kariyerini merak eden izleyiciler, Survivor Evrim’in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik’in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe’de voleybol mu oynadı? Sorularına yanıt arıyor. 1991 yılında İstanbul’da doğan 29 yaşındaki başarılı yarışmacı, ilkokul 1. Sınıfta voleybol oynamaya başlamıştı. Evrim Keklik hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

evrim keklik

SURVİVOR EVRİM’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmacısı Evrim Keklik’in boyu 1.67 cm’dir. Survivor’a başladığında 74 kilo olan Evrim Keklik’in 11 kilo vererek 63 kiloya düştüğü bilgisi paylaşılmıştı. Hayatı boyunca sporla iç içe olan Evrim Keklik, Survivor Gönüllüler Takımı’nda başarılı bir performans gösteriyor.

SURVİVOR EVRİM KEKLİK’İN BURCU NE?

Survivor’da yarışan Evrim Keklik’in burcuna dair bir bilgi bulunmuyor. Geçtiğimiz yıllarda ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına da çıkan Evrim Keklik 29 yaşındadır.

survivor damla can kimdir nereli

EVRİM KEKLİK FENERBAHÇE’DE VOLEYBOL MU OYNADI?

İlkokul 1. Sınıfta voleybola başlayan Evrim Keklik, Fenerbahçe Spor Kulübünde 10 yıl voleybol oynadı. Daha sonra Galatasaray’a transfer olan, ardından Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımında oynayan Evrim Keklik, yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybol sporunu bıraktı ve üniversite eğitiminin ardından yüzme antrenörlüğüne başladı. Sualtı hokeyi de oynayan Evrim Keklik bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapıyor.

survivor panorama melisa emirbayer nereli