Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor’da heyecan sürüyor. Survivor Ünlüler Takımı’na sonradan dahil olan ve eleme adayı olan Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı merak ediliyor. Survivor Aşkım kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Aşkım boyu kaç, kilosu ne? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, boyu ve kilosu ile dikkat çeken yarışmacının yaşamına dair ayrıntıları araştırıyor. Survivor Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AŞKIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 İstanbul doğumludur. 20 yaşında olan Aşkım Burçe Tunay 2006 yılına kadar İstanbul’da yaşamını sürdürdü. 2006 yılında ailesi ile birlikte Kayseri’ye taşınan, 2007 yılında jimnastik yapmaya başlayan Aşkım Burçe Tunay, 2010 yılında tekrar İstanbul’a döndü ve 2013 yılında ise milli takım sporcuları arasına girdi.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY NERELİ?

Survivor’da yarışan Aşkım Burçe Tunay İstanbulludur. İstanbul’da doğan sporcu, bir süre Kayseri’de yaşamıştır. Aşkım Burçe Tunay’ın anne ve babasının nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

SURVİVOR AŞKIM KİLOSU NE, BOYU KAÇ?

Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda olan Aşkım Burçe Tunay’ın kilosu 46, boyu ise 1.60 cm’dir. İstanbul Akademik Jimnastik Spor Kulübü’nde sporcu olan Aşkım Burçe Tunay, Trampolin Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği performans ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Survivor Aycan Yanaç hayatı, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu ne?