TV8 ekranlarında yeni sezonu başlayan Survivor yarışması, bu sezon ünlüler-gönüllüler karşılaşmasına sahne olacak. Yarışmanın ünlüler takımında bu sezon Aycan Yanaç da yer alacak. A Milli Takım futbolcularından Aycan Yanaç'ın kim ve nereli olduğunu, yaşını, boyunu, kilosunu ve burcunu merak eden izleyiciler, araştırmalarını sürdürüyor. Peki Aycan Yanaç kimdir, hangi takımda oynuyor? İşte detaylar...

SURVIVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç, Almanya'da doğdu. Almanya'da futbola başlayan ve kariyerini bu yönde çizen Aycan Yanaç, ülkenin en tanıdık isimlerinden biri haline geldi. 2018 yılında ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrılan Aycan Yanaç, milli takım forması giydi. Survivor için teklif alan Aycan Yanaç, teklifi kabul ederek Survivor yarışmacıları arasına dahil oldu.

İç mimar villa tasarımları ve projeleri iç mimar salon tasarımları

SURVIVOR AYCAN YANAÇ NERELİ

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç, Almanya'nın Nünberg şehrinde doğdu. Aycan Yanaç'ın aslen nereli olduğu konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

survivor panorama damla can nereli

SURVIVOR AYCAN YANAÇ YAŞI

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç, 1998 yılında doğdu ve 21 yaşındadır.

SURVIVOR AYCAN YANAÇ BOYU - KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç'ın kilosu ve hakkında bir bilgi bulunmuyor.

survivor panorama gökhan özdemir kaç yaşında

SURVIVOR AYCAN YANAÇ BURCU

Survivor Aycan Yanaç, akrep burcudur.

SURVIVOR AYCAN YANAÇ HANGİ TAKIMDA OYNUYOR

Survivor yarışmacılarından Aycan Yanaç, futbola Nüngerg'de başladı. Bir süre burada oynayan Aycan Yanaç, daha sonra Köln'e transfer oldu. Aycan Yanaç, son olarak Köln forması giydi.

survivor panorama melisa emirbayer kimdir