TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile devam eden Survivor 2020’de önemli bir eşik daha aşıldı. Yarışmacıların her geçen hafta parkurlara daha da adapte olduğu, mücadelenin arttığı ve sinirlerin daha da gerildiği Survivivor 2020’de Ünlüler Takımı yarışmacıları araştırılıyor. Bu yarışmacılardan biri de Aşkım Burçe Tunay. Mücadeleden vazgeçmeyen karakteri ile dikkat çeken Aşkım Burçe Tunay’ın hayatı, biyografi ve özgeçmiş bilgileri ile hakkındaki diğer detayları öğrenmek isteyen izleyiciler, Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir? Survivor Aşkım’ın yaş kaç, boyu ve kilosu ne? Survivor Aşkım elendi mi, sevgilisi kim? Survivor Aşkım’ın mesleği nedir, burcu ne? Sorularına yanıt arıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Ataşehir ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan Aşkım Burçe Tunay, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Alişan’ın sunduğu Ailecek Birlikteyiz adlı yarışma programına da ailesi ile katılmıştı. Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen ve milli sporcumuz olan Aşkım Burçe Tunay’ın merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aşkım Burçe Tunay 12 Mayıs 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2006 yılına kadar İstanbul’da, 2010 yılına kadar ise Kayseri’de yaşadı. 2007 yılında jimnastik sporuna başladı. 2013 yılında Türkiye Milli Takım kadrosuna katılan Aşkım Burçe Tunay, şampiyonluklar ve önemli başarılar elde etti. 3 kız kardeşin en küçüğü olan Aşkım Burçe Tunay, Survivor 2020 yarışmasına katıldı.

melisa emirbayer sevgilisi kimdir, boyu kaç, hangi burç, nereli

SURVİVOR AŞKIM YAŞ, BOYU VE KİLOSU KAÇ?

2000 doğumlu olan Survivor Aşkım’ın yaşı 20, boyu 160 cm ve kilosu 46’dır. Boyunu ve kilosunu avantaja çeviren Aşkım Burçe, Trampolin Jimnastik Şampiyonu olmuştur.

SURVİVOR AŞKIM BURÇE ELENDİ Mİ?

Survivor 2020’de yarışan Aşkım Burçe Tunay henüz elenmedi. Yarışmaya devam eden ve Ünlüler Takımı’nda yer alan Aşkım Burçe Tunay, performansı ile de alkış toplamaya devam ediyor.

SURVİVOR AŞKIM’IN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe Tunay’ın sevgilisinin kim olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Ünlüler Takımı İletişim Ödülü’nü kazandığında sevgilisi ile iletişim kuran Aşkım Burçe Tunay’ın bu görüşme ile erkek arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı.

survivor panorama gökhan özdemir evli mi çocuğu var mı aslen nereli

SURVİVOR AŞKIM’IN MESLEĞİ NEDİR?

Survivor’da yarışan Aşkım’ın mesleği milli sporcudur. Milli takım forması ile jimnastik yarışmalarına katılan ve önemli dereceler elde edip şampiyonluklar kazanan Aşkım Burçe Tunay jimnastik sporcusudur.

SURVİVOR AŞKIM’IN BURCU NE?

12 Mayıs doğumlu olan Survivor Aşkım’ın burcu Boğadır. Aşkım Burçe Tunay, Işık Üniversitesi’nde eğitim görüyor.

survivor panorama damla can sevgilisi kim boyu kaç nereli