Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması bu hafta önemli mücadelelere sahne oldu. Bu mücadelelerin dikkat çeken isimlerinden biri de Aycan Yanaç oldu. Futbol kariyeri ile dikkat çeken ve Survivor 2020 kadrosuna katılan Aycan Yanaç’ın kim olduğuna ve hayatına dair araştırma yapan yarışma severler, Survivor Aycan aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Aycan ne iş yapıyor? Survivor Aycan’ın sevgilisi kim, soyadı ne? Sorularına yanıt arıyor. Tartışmalardan uzak durarak oyunlara odaklanan ve performansı her geçen hafta daha da artan Aycan Yanaç hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor Aycan aslen İzmirli. Aycan’ın ailesi İzmir’den Almanya’ya göçmüş. Aycan Yanaç ise 1998’de Almanya’da doğmuş. Aycan Yanaç 22 yaşında.

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç futbolcudur. Futbol kariyerine 1. FC Nürnberg II takımında devam eden Aycan Yanaç, Kadın A Milli Futbol Takımı’na da çağrıldı ve bir çok turnuva ve maçta milli forma giyerek forvet oynadı.

SURVİVOR AYCAN’IN SEVGİLİSİ KİM, SOYADI NE?

Survivor’da yarışan Aycan’ın sevgilisi ya da erkek arkadaşına dair bilgi yok. Aycan Yanaç’ın bu yönde bir paylaşımı ve açıklaması da bulunmuyor. Survivor Aycan’ın soyadı ise Yanaç.