TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan futbolcu Aycan Yanaç’ın yaşı, memleketi, kim olduğu, boy ve burcu ile mesleği araştırılmaya devam ediyor. Son haftalarda önemli bir performans düşüklüğü yaşayan ancak son oyunlarda yeniden eski haline dönen Aycan Yanaç’ın hayatı ve biyografisi ile diğer ayrıntıları araştıran yarışma severler, Survivor Aycan kaç yaşında? Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan’ın boyu kaç? Survivor Aycan Yanaç hangi burç? Survivor Aycan Yanaç ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arıyor. Survivor’un genel performans tablosunda yüzde 54.64 başarı oranı ile beşinci sırada olan ve birebir oyunlarda şu ana kadar 52 oyun kazanıp 43 oyun kaybeden Aycan Yanaç’ın özgeçmiş bilgileri ve merak edilenleri haberimizde yanıt buluyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya doğumludur. Nürnberg şehrinde doğup büyüyen Aycan Yanaç, çocukluğundan itibaren spor branşları ile yakından ilgilendi ve kariyerini futbolcu olarak geliştirdi. İlk olarak yaşadığı şehrin takımında başladığı kariyeri Köln ve Bavyera’nın ardından Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’na kadar uzandı. Survivor 2020’de Ünlüler Takımı kadrosunda yer alan Aycan Yanaç, parkurlardaki başarısı ile dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Survivor Nisa’nın boyu kaç, burcu nedir, ne iş yapıyor? Nisa Bölükbaşı’nın yaşı kaç, ailesi aslen nereli?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA?

1998 doğumlu olan Survivor Aycan 22 yaşında. Survivor’da son günlerde takım arkadaşı Mert Öcal ile gerginlik yaşayan Aycan, bir diğer takım arkadaşı Elif Yıldırım Gören ile iyi anlaşıyor.

SURVİVOR AYCAN NERELİ?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan İzmirli. Almanya’da doğup büyüyen Aycan’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya göç ettiği biliniyor.

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden evlendi mi, eski eşi kim, boyu kaç?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN’IN BOYU KAÇ?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın boyu bilinmiyor. Aycan Yanaç ve Survivor ekibinden de bu konuda bir bilgi paylaşımı gelmezken, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nın sitesinde yer alan Aycan Yanaç’ın sayfasında da boy bilgisi yok.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ HANGİ BURÇ?

21 Kasım doğumlu olan Survivor Aycan Yanaç akrep burcudur. Şu ana kadar takımı ile birlikte 194 oyuna katılan Aycan Yanaç, Ünlüler Takımı ile birlikte bu oyunlardan 106’sını kazanıp, 88’sinde mağlubiyet yaşadı.

Survivor Evrim'in boyu kaç? Survivor Evrim Keklik'in burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?

Aycan Yanaç

SURVİVOR AYCAN NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç futbol işi yapıyor. Futbolcu olan Aycan Yanaç şu an 1. FC Nürnberg II takımı kadrosunda bulunuyor. 63 kilo olan Aycan Yanaç, yarışmanın en favori şampiyon adayları arasında gösteriliyor.

Aycan Yanaç