TV8 ekranlarının ilgiyle beklenen 2020 Survivor yarışması başladı. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı Survivor 2020’de kıyasıya mücadele edecek. Bu yıl ilgi çekici bir yarışma sezonu olacak. Survivor yarışmacılarının ilgi çeken isimlerinden biri de futbolcu Aycan Yanaç oldu. A Milli Kadın Futbol Takımı’nda forma giyen Aycan Yanaç’ı araştıran izleyiciler, Survivor Aycan Yanaç kimdir? Aycan Yanaç nereli ve kaç yaşında? Survivor Aycan Yanaç’ın boyu, kilosu kaç? Futbol takımı hangisi? Sorularına yanıt arıyor. Ünlüler Takımı’nda Mert Öcal, Barış Murat Yağcı, Derya Can, Elif Yıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Şaziye İvegin Üner, Tuğba Melis Türk ve oyuncu Uğur Pektaş ile yarışacak olan Aycan Yanaç’a dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

SURVİVOR AYCAN YANAÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumlu. Aycan Yanaç 21 yaşındadır. Aycan Yanaç, Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda forma giyiyor. Genç sporcu forvet oynuyor. Futbola Nürnberg’te başlayan ve sonrasında Köln’de devam eden Aycan Yanaç, Türkiye Kadın U-19 takımını kabul edilmiş ve 2015’te Bosna-Hersek’e karşı oynanan UEFA Geliştirme Turnuvası’nda sahaya çıkmıştı. 2016 yılında UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası Elemelerinin iki maçında da yer alan Aycan Yanaç, 2018 yılında ile oynanan dostluk maçı için Türkiye Kadın Milli Takımı’na ilk kez çağrıldı. Aycan Yanaç 2020 yılında ise Survivor yarışmasına Ünlüler Takımı’yla katıldı.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ?

1998 doğumlu olan Aycan Yanaç Almanya Nünberglidir. Aycan Yanaç’ın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

AYCAN YANAÇ’IN OYNADIĞI FUTBOL TAKIMLARI HANGİLERİ?

İlk olarak Nürnberg’te forma giyen Aycan Yanaç, daha sonra Köln’de futbola devam etmiştir. Aycan Yanaç ayrıca Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda oynuyor.

AYCAN YANAÇ’IN BOYU, KİLOSU KAÇ, BURCU NE?

Survivor’da yarışan Aycan Yanaç’ın boyu ve kilosuna dair bir bilgi yok. Aycan Yanaç’ın burcu ise Akrep. Survivor hakkında konuşan Aycan Yanaç, Almanya’da futbolda adını konuşturduğunu, daha sonra Türk milli takımında terk döktüğünü söyleyerek, şimdi ise Survivor’da kendini kanıtlamaya geldiğini kaydetmişti.

Survivor Gizem kimdir, kaç yaşında? Survivor Gizem Birdan boyu kaç, dizileri, nereli?