Survivor 2020’de yarışan Gizem Birdan, yarışmanın merak edilen isimlerinden oldu. Survivor Gizem kimdir? Survivor Gizem kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Gizem Birdan nereli, dizileri nedir? Sorularına yanıt aranıyor. Çeşitli televizyon yapımlarında ve reklam projelerinde kamere karşısına geçen ve Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yer alan Gizem Birdan’a dair merak edilen detaylar yanıt buldu.

SURVİVOR GİZEM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Gizem Birdan 5 Ağustos 1992 doğumludur. Survivor Gizem 28 yaşında. 10 Yaşında Bakırköy Spor Kulübü’nde basketbola başlayan ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol sporuna devam eden Gizem Birdal, 8. Sınıfa devam ettiği sırada bir kolejden burs aldı ve liseyi İstanbul’da tamamladı. Ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaşan ve Bursa’da 1 yıl oynayan Gizem Birdan, İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini burslu olarak kazandı ve eğitimini burada tamamladı.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?

SURVİVOR GİZEM BİRDAN NERELİ, BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Gizem Birdan İstanbulludur. 1992 İstanbul doğumlu olan Birdan’ın anne ve babasının memleketine dair bir bilgi bulunmuyor. Basketbolcu, oyuncu ve tiyatrocu olan Gizem Birdan’ın boyu 1.77’dir.

Survivor Ardahan kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu kaç?

SURVİVOR GİZEM BİRDAN’IN DİZİLERİ, OYNADIĞI DİZİLER

Survivor’da yarışan Gizem Birdan, üniversite eğitiminin ardından Kocamın Ailesi adlı dizide 30 bölüm oynadı. Tiyatro çalışmalarına da aynı anda devam eden ve bir çok oyunda yer alan Gizem Birdan, son olarak Şahin Tepesi adlı dizide rol aldı.

Survivor Evrim'in boyu kaç, burcu ne? Evrim Keklik Fenerbahçe'de voleybol mu oynadı?